Teamuitje in de stad

Het perfecte uitje in jouw favoriete stad!

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Teamuitje » Teamuitje in de stad

Teamuitje in de stad

Weekend of dagje weg in de stad? Maak het nu nog leuker met een teamuitje in een stad of dorp naar keuze! Waar je ook naar toe gaat, wij zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Met ons groot aanbod aan uitjes is er voor elke gelegenheid wat te doen.

Zin om te kletsen? Wij altijd!
Neem contact op

Teamuitje in de stad organiseren

Uitjesbazen heeft al meer dan 10.000 uitjes georganiseerd! De spellen, quizzen en activiteiten zijn teamuitjes voor iedere gelegenheid

Het aanbod is gigantisch! Ben je toe aan een ontspannen uitje met serieuze vragen? Of ga je liever voor een intensieve dag waarbij de spanning om te snijden is? Alles is mogelijk! Opzoek naar een uitje op maat, en gepersonaliseerd? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden! We denken graag met u mee, zo komen we samen tot het perfecte teamuitje!

Bekijk alle uitjes

Image

Populaire steden en dorpen in Nederland

Recensies

Wij zijn blij met jullie, en jullie gelukkig ook met ons!

”Van gekke opdrachten tot moeilijke vragen, erg leuk om met vrienden of collega’s te spelen.”

Sam

Crazy 88
Teamuitje in de stad

online-uitje-bedrijfsuitje-teamuitje-groepsactiviteit-recensie

”Ik ben sowieso al een groot Wie is de Mol-fan, dus dit spel was fantastisch. Ik had gewild dat ik de rat mocht zijn! Te gek!”

Tamara

Wie is de Rat Citygame
Teamuitje in de stad

Image

”De moord oplossen was erg geslaagd! Kris kras door de stad om motieven en bewijsmateriaal te vinden. Top georganiseerd!”

Jos

Escape the City
Teamuitje in de stad

Image

Veelgestelde vragen over onze uitjes

Wat is een teamuitje in de stad?

Dit teamuitje wordt gespeeld in een stad naar keuze en is de perfecte manier om jouw dag in de stad nog leuker te maken! Puur voor ontspanning en je collega’s beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan gaan. Het kan allemaal!

Met hoeveel personen kan ik een activiteit doen?

Nodig zoveel mensen uit als je kan! Hoe meer mensen hoe gezelliger! Een stad is immers groot genoeg om een grote groep te laten ronddwalen.

Wat kan ik allemaal doen als teamuitje in de stad?

Keuze genoeg! Bekijk alle uitjes en filter op jouw wensen! Ben jij op zoek naar een uitje op maat die gepersonaliseerd wordt? Neem contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden!