fbpx

Teamuitje op locatie

Een teamuitje op locatie naar keuze. Wij komen naar jullie toe. Jazeker, dat horen jullie goed. 😉

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje op locatie

Teamuitje op locatie organiseren

Uitjesbazen heeft in totaal al méér dan 10.000 uitjes georganiseerd. Onze activiteiten zijn vol passie in elkaar gezet. Alle spellen zijn goed uitgedacht en erg spannend. Wij komen graag naar jou toe en nemen zo alle zorgen uit handen.

Verder zijn wij erg flexibel en denken we graag met je mee. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het gewenste uitje te personaliseren en zo nog persoonlijker te maken.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Teamuitje - Teamuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat betekent een teamuitje op locatie?

Met ‘op locatie‘ bedoelen we eigenlijk dat wij naar jullie toe komen. Wil je niet te ver reizen of een hele dag opofferen om iets met je team te gaan doen? Vind je het daarom gewoon handig om een teamuitje te organiseren op een eigen gewenste locatie? No problemo. Wij komen ons uitje gewoon naar jullie toe.

2. Met hoeveel personen kan ik bij jullie een teamuitje organiseren?

Er zit geen maximum aan het aantal personen dat deel kan nemen.

PS. Bij een binnenactiviteit is het natuurlijk wel belangrijk dat de ruimte/locatie het toelaat. Verder zijn jullie in het maximum aantal personen niet beperkt. Nodig daarom zoveel mogelijk collega’s uit als jullie zelf wellen. 😉

3. Wat is een leuk teamuitje?

Wij vinden al onze activiteiten gewelding. En met 25+ activiteiten is er genoeg keuze. Bekijk daarom gerust onze blog: top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes voor de nodige inspiratie en ideeën voor jullie uitje.

Reviews van Uitjesbazen

Wij snappen wel dat iedereen voor een teamuitje op locatie naar keuze gaat. 😉

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Teamuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.”

Haaglanden Medisch Centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Wie is de Rat
Teamuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Haaglanden Medisch Centrum | Uitjesbazen

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje op locatie naar keuze!

Offerte aanvragen 0413-302773