fbpx

Teamuitje op locatie

Een teamuitje op locatie. Wij komen naar jullie toe. Jazeker, dat horen jullie goed 😉

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Teamuitje » Teamuitje op locatie

Teamuitje op locatie

Ben jij toe aan een leuke activiteit met je team? Even stoom afblazen en gewoon lekker plezier maken? Wij komen naar jou toe en zorgen voor het perfecte uitje. Op kantoor, in een restaurant of gewoon op het pleintje in een stad naar keuze. Samen spelen is wel zo gezellig. Kies daarom zelf de locatie voor jullie teamuitje. Neem het heft in eigen handen en kies het uitje, de personen, de datum en de tijd. Let’s play.

Teamuitje op locatie organiseren

Uitjesbazen heeft in totaal al méér dan 10.000 uitjes georganiseerd. Onze activiteiten zijn vol passie in elkaar gezet. Alle spellen zijn goed uitgedacht en erg spannend. Wij komen graag naar jou toe en nemen zo alle zorgen uit handen.

Verder zijn wij erg flexibel en denken we graag met je mee. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het gewenste uitje te personaliseren en zo nog persoonlijker te maken.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Wat betekent een teamuitje op locatie?

Met ‘op locatie’ bedoelen we eigenlijk gewoon dat wij naar jullie toe komen. Wil jij niet reizen of een hele dag opofferen om iets met je team te gaan doen? Vind je het gewoon handig om een teamuitje te organiseren op een locatie naar keuze? Dan komen wij met ons uitje gewoon naar jullie toe.

Met hoeveel personen kan het teamuitje georganiseerd worden?

Er zit geen maximum aan het aantal personen dat deel kunnen nemen. Zolang de gewenste locatie het maar toelaat.

Wat kan ik allemaal doen?

Er is genoeg keuze. Ga naar alle uitjes en filter even op uitjes op locatie. Zo krijg jij een duidelijk overzicht van welke uitjes geschikt zijn!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie
Teamuitje op locatie

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
Gek op Holland
Teamuitje op locatie

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.”

DHL
Regine van den Bosch
Foute Bingo
Teamuitje op locatie

Liever een gepersonaliseerd teamuitje op locatie?

Offerte aanvragen0413-302773