Teambuilding in de stad

Een teambuilding activiteit in een stad naar keuze. Teambuilding zal nooit meer hetzelfde zijn.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding in de stad

 

Samen lachen en ontspannen

Teambuilding. Samen lachen. Samen ontspannend. En toch ook even je best doen. Dat is teambuilding. Maak jullie uitje nog onvergetelijker door een teambuilding activiteit in de stad te doen. Dit mag iedere stad in Nederland en België zijn. Hoe. Tof. Is. Dat. Eigenlijk mag je alles kiezen. Activiteit, stad, datum en tijd. Het lot van jullie teambuilding uitje ligt in jullie handen. Natuurlijk helpen we je graag. Daar zijn we voor. Dus kies jouw favoriete teambuilding activiteit en wij maken er een uitje van dat jullie niet snel zullen vergeten!

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Wij komen naar je toe

Ga jij voor het uitjes-Walhalla Amsterdam? Kies jij toch voor Rotterdam of gooi jij het helemaal over een andere boeg en vind je een kleiner centrum aantrekkelijker? Of je nu kiest voor een grote stad of een kleiner dorp: Uitjesbazen komt overal!

Maar dan ben je er nog niet. Wat gaan jullie doen? Misschien een moordspel in de stad, een Crazy 88 of ga voor de all-time favorite: Wie is de Rat City game! Welk uitje en welke locatie je ook kiest, Uitjesbazen komt naar je toe en zorgt ervoor dat dit een uitje wordt dat niemand snel vergeet. Beloofd 😉

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een teambuilding uitje in de stad?

Eigenlijk is het allemaal best simpel. Jullie kiezen het uitje dat je wil spelen (city games zijn een échte aanrader hier), wanneer je dat uitje wil spelen en waar je het uitje wil spelen. Jij hebt dus veel inbreng in jullie teambuilding activiteit. En dat zou ook zo moeten zijn, vinden wij.

Als de grote dag daar is, verzamelen we allemaal op een centraal punt in een stad naar keuze. Daar leggen onze Uitjesbazen de activiteit haarfijn aan jullie uit, zodat iedereen het zonder moeite kan spelen. Na afloop sluiten we het uitje natuurlijk netjes af, maken we eventueel een winnaar bekend en kan iedereen weer zijn eigen weg gaan.

Met hoeveel personen kan teambuilding in de stad worden gedaan?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zo denken wij erover. Een stad is immers groot genoeg om jullie hele gezelschap te laten ronddwalen. Nodig dus iedereen die je erbij wil hebben en hop, hop, gas erop!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het uitje wat jullie kiezen. Vaak worden de city games in teams gespeeld, natuurlijk afhankelijk van de grootte van jullie groep. In teams speel je dan tegen elkaar. May the best team win!

 

Recensies

”Een super toffe manier om Den Bosch eens op een andere manier te leren kennen. En je collega’s ook! Crazy 88 was hilarisch en paste perfect als teambuilding activiteit.”

Linda
Crazy 88
Teambuilding in de stad

”Wie is de Rat was FANTASTISCH! Als groot liefhebber van Wie is de Mol was dit spel tof om te spelen. De opdrachten waren nog niet altijd even makkelijk!”

Nienke
Wie is de Rat City game
Teambuilding in de stad

”Een moord oplossen midden in Den Haag was ontzettend gaaf! Al het bewijsmateriaal bracht ons van de een naar de andere kant van de stad. Top geregeld!”

Michael
Escape the City
Teambuilding in de stad

Liever een city game op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773