MIND BLOWN: UNLEASHING CREATIVITY

Vanwege de populariteit van teambuilding games (in Nederland EN wereldwijd) zijn er steeds meer professionele partijen die dit aanbieden. De lat wordt steeds hoger gelegd en men is niet meer tevreden met een pubquiz, een zeskamp of een puzzel. Door de combinatie van populariteit en professie zijn er vertakkingen ontstaan op teambuilding gebied.

Daarnaast is er een nieuwe tak van sport ontstaan. Het aanwenden van spelprincipes en speeltechnieken in niet-spelcontext (Serious Gaming). Denk aan mariniers die een escape game spelen om zichzelf te testen op allerlei gebieden. Of aan consultants die op een nieuwe manier informatie willen overdragen en klanten bewust willen maken van kansen en bedreigingen. Ook promotionele inzet van gamificatie is tegenwoordig aan de orde. Denk aan de Belgische overheid, welke op een succesvolle wijze de zorg heeft gepromoot door middel van een ‘zorg escape room’ die heel België heeft rondgereisd. 

Het boek ‘Mind Blown: Unleashing Creativity’, geschreven door eindbaas Joris van den Bergh, beschrijft op een extreem duidelijke wijze hoe iedereen, maar dan ook echt iedereen, in 6 verschillende stappen aan (teambuilding) games kan komen.

Het boek bezorgt je niet alleen games, maar ook een glimlach als je het dichtslaat.

Voor de economen onder ons: dit boek geeft je ook de ultieme tip om goedkoper dan niet-lezers aan deze gameste geraken: ‘The secret code’.

Bestel 'Mind Blown: Unleashing Creativity' direct

1 + 1 =

CONTACTGEGEVENS

Uitjesbazen

Kerkstraat 23

1e verdieping

5469CE Erp

KVK: 58859764

BTW: NL853212016B01

info@uitjesbazen.nl

Tel: 0413 – 30 27 73