The ultimate teambuilding game

Mind Blown: Unleashing Creativity

4.5 ★★★★★ / By Joris van den Bergh
Wij van Uitjesbazen zijn zeer trots op onze zelf ontwikkelde teambuilding games. Om andere te inspireren over de ontwikkeling van teambuilding games schreef Joris afgelopen jaar een boek. In Unleashing Creativity legt hij stapsgewijs uit hoe jij je eigen game kunt ontwikkelen.

Samenvatting

Vanwege de populariteit van teambuilding games (in Nederland EN wereldwijd) zijn er steeds meer professionele partijen die dit aanbieden. De lat wordt steeds hoger gelegd en men is niet meer tevreden met een pubquiz, een zeskamp of een puzzel. Door de combinatie van populariteit en professie zijn er vertakkingen ontstaan op teambuilding gebied.

3
Meer info

Daarnaast is er een nieuwe tak van sport ontstaan. Het aanwenden van spelprincipes en speeltechnieken in niet-spelcontext (Serious Gaming). Denk aan mariniers die een escape game spelen om zichzelf te testen op allerlei gebieden. Of aan consultants die op een nieuwe manier informatie willen overdragen en klanten bewust willen maken van kansen en bedreigingen. Ook promotionele inzet van gamificatie is tegenwoordig aan de orde. Denk aan de Belgische overheid, welke op een succesvolle wijze de zorg heeft gepromoot door middel van een ‘zorg escape room’ die heel België heeft rondgereisd. 

Het boek ‘Mind Blown: Unleashing Creativity’, geschreven door eindbaas Joris van den Bergh, beschrijft op een extreem duidelijke wijze hoe iedereen, maar dan ook echt iedereen, in 6 verschillende stappen aan (teambuilding) games kan komen.

Het boek bezorgt je niet alleen games, maar ook een glimlach als je het dichtslaat.

Voor de economen onder ons: dit boek geeft je ook de ultieme tip om goedkoper dan niet-lezers aan deze games te geraken: ‘The secret code’.

Specificaties

Taal: Nederlands
Bindwijze: Softcover
Druk: 1
Verschijningsdatum: november 2018
Afmetingen: 21,1 x 14,8 x 0,6 cm
Aantal pagina’s: 97

Verzendmethodes

Per post

19.50

Online

19.50

Uitjesbazen

Binnen 3 werkdagen in huis

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

 ‘Mind Blown: Unleashing Creativity’ is bijna van jou!

Mind Blown: Unleashing Creativity - Hardcopy
€ 14,50
Mind Blown: Unleashing Creativity - Online Versie
€ 14,50
Totaal

M