‘t Hart van Breda – Breda

Evenementenlocatie Breda

4 ★★★★★ / Bekijk de website van 't Hart van Breda

‘t Hart van Breda is een evenementenlocatie in Breda. Op deze evenementenlocatie in Breda is veel mogelijk als het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje in Breda. Wil jij graag een bedrijfsuitje organiseren waarbij je een activiteit combineert met een diner? Dat is mogelijk bij ‘t Hart van Breda. De wensen van de klant worden op maat verzorgd, gebaseerd op de grootte van de groep.

Interieur: Bruisend & Bourgondisch
Groepen: Klein en groot

Activiteiten bij ‘t Hart van Breda

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Virtual Reality op locatie
Virtual Reality op locatie

Tussen dinosaurussen lopen, over Parijs vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen. Met Virtual Reality is alles, maar dan ook echt alles mogelijk! Iedere activiteit passen wij geheel aan op jullie wensen.

Lees meer
Moorddiner
Moorddiner

Hou je van interactie en acteren?
En hou je van een 3-gangen diner?

Dan is het moorddiner uitermate geschikt!

Lees meer
Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
Virtual Reality Diner
Virtual Reality Diner

Ben je op zoek naar één van de meest unieke uitjes? Dan zit je hier helemaal goed. Wij lopen voorop op het gebied van Virtual Reality en dat gaan jullie merken ook! Van achtbaan naar wintersport, naar ultieme teambuilding.

Lees meer
Pubquiz
Pubquiz

Ben jij iemand die overal iets vanaf denkt te weten? Heb je een brede algemene kennis of vind je het gewoon leuk om de strijd aan te gaan met je vrienden, collega’s of teamgenoten? Dan is de Pubquiz het ideale avondje uit!

Lees meer
Escape Diner
Escape Diner

Een Escape Room gecombineerd met een diner. Klinkt goed en lekker als je het ons vraagt. Dus dat hebben wij samengevoegd tot een nieuwe game. Kluizen, kisten, raadsels, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel!

Lees meer
Wie is de Rat Diner
Wie is de Rat Diner

Probeer de mol Rat aan tafel zo snel mogelijk te ontdekken in deze spannende diner game. Onder andere puzzels, raadsels en sabotageacties zullen aan bot komen in dit zenuwslopende Wie is de Rat diner.

Lees meer

Meer over ‘t Hart van Breda

‘t Hart van Breda is een evementenlocatie die gevestigd is in Breda. Het is een zeer geschikte locatie voor verschillende bedrijfsuitjes in Breda. Bij deze evementenlocatie in Breda zijn er verschillende mogelijkheden qua activiteiten in combinatie met een diner of lunch. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een 3 gangen diner combineren met onze teambuildingactiviteit Out of the Box.

3
Meer informatie over deze evenementlocatie

Eventlocatie Breda

‘t Hart van Breda is gelegen midden in het centrum van Breda, in hartje Breda dus. Het is een goed te bereiken locatie doordat het maar ongeveer 15 minuten rijden is vanaf de A16 en ongeveer 10 minuten rijden vanaf de A27. Dit maakt het een zeer geschikte locatie voor een Bedrijfsuitje in Breda. 

Samenwerking Uitjesbazen

Uitjesbazen werkt samen met ‘t Hart van Breda als evenementenlocatie. Het is een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje waar veel mogelijk is. Verschillende activiteiten van Uitjesbazen kunnen gecombineerd worden met een diner of lunch van ‘t Hart van Breda. 

Locatie ‘t Hart van Breda

Ook samenwerken met Uitjesbazen?

Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer weten over onze uitjes? Bekijk al onze uitjes.

Andere samenwerkingen van Uitjesbazen

De Reiger – Veghel
De Reiger – Veghel

Een bedrijfsuitje combineren met een diner of buffet en daarnaast ook nog een onvergetelijke ervaring hebben? Dat is mogelijk bij De Reiger in Veghel. Combineer je bedrijfsuitje, teambuildingactivteit of teamuitje met een diner of buffet in Veghel.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M