Stadsspellen –  City Games 2.0

Een bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit in de stad? Bekijk onze stadsspellen! Al onze stadsspellen zijn te spelen in een stad/dorp naar keuze in Nederland en België.

Wie is de Rat Stadsspel

Uitgelicht uitje categorie ‘City Games 2.0’

Speel niet Wie is de Mol, maar de Wie is de Rat Stadsspel! Een stadsspel vol spanning, gezelligheid en teambuilding. Speel met je team verschillende uitdagende opdrachten, probeer met je team zoveel mogelijk punten te scoren en zo de andere teams te verslaan. Eén probleem… Er is een rat in jullie midden, hij of zij  zal proberen jullie team zo min mogelijk punten te laten scoren. Het team dat als eerst de rat weet te ontmaskeren wint! De Wie is de Rat Stadsspel is onlangs vernieuwd met een interactieve app-game en is te spelen in iedere stad of dorp in Nederland en België. Lees meer…

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer
Escape the City
Escape the City

Een Escape Room, maar dan buiten in een stad, kan dat? Jazeker! Bij Escape the City speel je in teams van 6 tot 8 personen tegen elkaar. Misschien wel de tofste City Game in ons repertoire :).

Lees meer
The Hangover
The Hangover

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover het ideale vrijgezellenfeest Een flinke kater en geen idee wat jullie hebben uitgespookt.

Lees meer
Hunted – Augmented Reality
Hunted – Augmented Reality

AR City Game incl. professionele begeleiding. Ga voor een nieuw en uniek uitje en speel een spel vol spanning, teambuilding en Augmented Reality! Jullie gaan een stad naar keuze bezichtigen, maar niets is wat het lijkt..

Lees meer

Een persoonlijk advies over onze stadsspellen?

Op zoek naar een stadsspel maar weet je niet precies welk spel het best bij jullie groep, uitje of event past? Vraag dan een gratis persoonlijk advies aan bij onze Officebazen, ze denken graag met jullie mee om jullie uitje onvergetelijk te maken. Ze kennen onze stadsspellen van binnen en van buiten en kunnen je een persoonlijk advies op maat doen. Vraag ons om een persoonlijk advies via de chat of klik op de knop hieronder om een advies aan te vragen.

Stadsspellen – City Games

Meer informatie

Sinds een jaar zijn onze stadsspellen vernieuwd met een interactieve app-game, dit maakt onze city games nog spannender, interactiever en leuker. Met de app-game kunnen jullie opdrachten invoeren, een live tussenstand zien, de locatie van andere teams zien en met andere teams chatten.

Vooraf hebben we meerdere malen contact met elkaar gehad, zo weten we precies wat voor groep jullie zijn en is alles tot in de puntjes geregeld. Zo stellen we het definitieve programma van het bedrijfsuitje of teamuitje volledig in samenspraak met jou op en regelen we bijvoorbeeld een restaurant wanneer jullie ons stadsspel willen afsluiten met een diner of lunch. Op de dag zelf zijn onze Uitjesbazen ruim om tijd aanwezig om jullie groep op te vangen en het spel uit te leggen.

 

  • Professionele begeleiding gedurende het stadsspel
  • Vernieuwde stadsspellen met interactieve app-game
  • Te combineren met een lunch, diner of borrel
  • De optie je bedrijfsuitje of teamuitje volledig te personaliseren