City game

Een bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit als city game? Bekijk onze stadsspellen!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » City game

 

Dé baas in stadsspellen

Wil je een city game spelen in een stad of dorp naar keuze? Al méér dan 10 jaar is Uitjesbazen dé baas in stadsspellen. Sinds kort zijn onze stadsspellen vernieuwd met een interactieve app-game. Dit maakt onze city games nog spannender, interactiever én leuker. Met de app-game kunnen jullie opdrachten invoeren, een live tussenstand zien, de locatie van andere teams zien en met andere teams chatten. Boek hét perfecte uitje bij Uitjesbazen en maak van jouw dagje weg een onvergetelijke ervaring. Wij brengen je langs de bekendste highlights van de stad. Waar wacht je nog op?

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Een uitje in de stad: toffe city game

We kunnen je proberen te overtuigen dat city games dé gaafste uitjes zijn. Maar we kunnen je het ook gewoon zelf laten uitproberen. Een city game is een spel die je in de stad speelt. Een stad naar keuze, welteverstaan. Ga jij voor een uitje in Amsterdam of kies je liever voor een iets minder bezochte plek, zoals Waalwijk of Lelystad? De city games kunnen in iedere stad en ieder dorp worden gespeeld. Wil jij jouw eigen stad eens op een andere manier leren kennen? Dan zijn city games zeker aan te raden!

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Wat is een city game?

Een city game betekent precies wat het al zegt: een uitje in een stad of dorp. Wij bieden toffe en unieke city games die je met een onbeperkt aantal personen kan spelen in een stad naar keuze. Ga voor Crazy 88 in Amsterdam, Escape the City in Utrecht of Wie is de Rat in Den Bosch. Alles is mogelijk!

Met hoeveel personen kan ik een stadsspel doen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We stellen het definitieve programma van het bedrijfsuitje of teamuitje volledig in samenspraak met jou op en regelen bijvoorbeeld een restaurant wanneer jullie het stadsspel willen afsluiten met een diner of lunch.

  • Professionele begeleiding gedurende het stadsspel.
  • Vernieuwde stadsspellen met interactieve app-game.
  • Te combineren met een lunch, diner of borrel.
  • De optie om je bedrijfsuitje of teamuitje volledig te personaliseren.

Welke uitjes kan ik in de stad spelen?

De keuze is reuze. We hebben op deze pagina al een aantal city games voor je uitgelicht. Maar bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Uitjesbazen helpt je graag verder.

In welke steden kan ik een uitje spelen?

In iedere stad kan een uitje gespeeld worden. Wij komen graag naar jullie toe! Natuurlijk zijn uitjes in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht en Nijmegen razend populair. Maar dat betekent niet dat we niet in Valkenburg, Zwolle, Tilburg of Boxmeer te vinden zijn! Dus kies jouw favoriete stad, hét perfecte uitje en let’s play!

Recensies

”Ik ben al lang fan van Wie is de Mol, dus erg gaaf om het nu zelf eens te spelen. In Rotterdam deden we te gekke opdrachten. Met natuurlijk een Rat in ons midden. Super gaaf! Het was al helemaal tof om dit met collega’s te doen! Zo leer je ze op een andere manier kennen!’

Marijke – Unilever

Wie is de Rat City
City game

Image

”Hunted is een ontzettend gaaf spel die je langs 8 plekken in de stad leidt. Jij moet de hacker zien te vinden. Erg gaaf om te doen en zo leer je je team ook op een andere manier kennen.”

Tim – Eneco

Hunters
City game

Bijzonder leuk originele escape game voor thuis: escape your house teambuilding teamuitje bedrijfsuitje

‘De opdracht van Crazy 88 gingen ver, net op het randje. Maar dat maakte het juist wel leuk. Gelukkig zaten er ook minder gênante opdrachten tussen. Erg leuk!’

Marieke – GGD Brabant-Zuidoost

Crazy 88
City game

Image

Liever een city game op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773