City game

Een bedrijfsuitje, teamuitje of teambuilding activiteit als city game? Bekijk onze stadsspellen!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » City game

Dé baas in stadsspellen

Wil je een city game spelen in een stad of dorp naar keuze? Al méér dan 10 jaar is Uitjesbazen dé baas in stadsspellen. Sinds kort zijn onze stadsspellen vernieuwd met een interactieve app-game. Dit maakt onze city games nog spannender, interactiever én leuker. Met de app-game kunnen jullie opdrachten invoeren, een live tussenstand zien, de locatie van andere teams zien en met andere teams chatten. Boek hét perfecte uitje bij Uitjesbazen en maak van jouw dagje weg een onvergetelijke ervaring. Wij brengen je langs de bekendste highlights van de stad. Waar wacht je nog op?

Locatie
Categorie

Een uitje in de stad: toffe city game

We kunnen je proberen te overtuigen dat city games dé gaafste uitjes zijn. Maar we kunnen je het ook gewoon zelf laten uitproberen. Kies bijvoorbeeld voor Escape the City en speur de seriemoordenaar op. Wil je een Wie is Mol teamuitje spelen? Pas op bij Wie is de Rat en ontdek wie er onder jullie rattenstrekken uitvoert.

Een city game is een spel die je in de stad speelt. Een stad naar keuze, welteverstaan. Ga jij voor een bedrijfsuitje in Amsterdam of kies je liever voor een iets minder bezochte plek, zoals Waalwijk of Lelystad? Onze city games kunnen in iedere stad en ieder dorp worden gespeeld. Wil jij jouw eigen stad eens op een andere manier leren kennen? Dan zijn city games zeker aan te raden!

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een city game?

Een city game betekent precies wat het al zegt: een uitje in een stad of dorp. Wij bieden toffe en unieke city games die je met een onbeperkt aantal personen kan spelen in een stad naar keuze. Ga voor Crazy 88 in Amsterdam, Escape the City in Utrecht of Wie is de Rat in Den Bosch. Alles is mogelijk!

Met hoeveel personen kan ik een stadsspel doen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. We stellen het definitieve programma van het bedrijfsuitje of teamuitje volledig in samenspraak met jou op en regelen bijvoorbeeld een restaurant wanneer jullie het stadsspel willen afsluiten met een diner of lunch.

  • Professionele begeleiding gedurende het stadsspel.
  • Vernieuwde stadsspellen met interactieve app-game.
  • Te combineren met een lunch, diner of borrel.
  • De optie om je bedrijfsuitje of teamuitje volledig te personaliseren.

Welke uitjes kan ik in de stad spelen?

De keuze is reuze. We hebben op deze pagina al een aantal city games voor je uitgelicht. Maar bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Uitjesbazen helpt je graag verder.

In welke steden kan ik een uitje spelen?

In iedere stad kan een uitje gespeeld worden. Wij komen graag naar jullie toe! Natuurlijk zijn uitjes in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Maastricht en Nijmegen razend populair. Maar dat betekent niet dat we niet in Valkenburg, Zwolle, Tilburg of Boxmeer te vinden zijn! Dus kies jouw favoriete stad, hét perfecte uitje en let’s play!

Recensies

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
Escape the City
City game – Stadsspel

”Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Unive
Hennie Poortinga
Wie is de Rat
City game – Stadsspel

‘Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.’

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
Crazy 88
City game – Stadsspel

Liever een city game op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773