fbpx

Sportief bedrijfsuitje

Wil je een sportief bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen een breed aanbod aan sportieve bedrijfsuitjes!

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ sportieve bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Sportief bedrijfsuitje

Actief met je collega’s bezig zijn

Zijn jij en je collega’s toe aan een bedrijfsuitje waarin je echt actief met elkaar aan de slag gaat? Zitten jullie heel de dag op het kantoor en zijn jullie toe aan even iets anders? Uitjesbazen organiseert leuke sportieve bedrijfsuitjes, zodat jullie jezelf even helemaal kunnen laten gaan. Even er lekker op uit om de sleur van de dag te doorbreken! Of je nu kiest voor de heuse Highland Games of een stadsspel in een centrum naar keuze. Wij zorgen ervoor dat jullie hoe dan ook een sportief bedrijfsuitje hebben!

Een sportieve city game

Zie je het al voor je: jij en je collega’s verkennen een stad op een unieke, actieve en vermakende wijze. Dat zijn onze stadsspellen! Van Amsterdam tot Maastricht, wij komen overal in Nederland met dé leukste activiteiten. Verraad en strijd tijdens Wie is de Rat of kies voor alleen maar gekkigheid in onze Crazy 88 Deluxe!

Onze stadsspellen zijn vernieuwd met een nieuwe interactieve app. Dit zorgt voor meer spanning en interactiviteit. Kortom: nóg meer vermaak en plezier! Met de app voeren jullie de opdrachten in en maken jullie foto’s van highlights in het centrum van de stad. Bovendien wordt er een live-tussenstand bijgehouden. Wij zijn benieuwd; wie scoort de meeste punten?

Stadsspellen

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Hulde aan deze sportieve toppers!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie sportieve bedrijfsuitje

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Voor dé kroon op een sportief bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773