fbpx

Spectaculair bedrijfsuitje

Wil je een spectaculair bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele bedrijfsuitjes.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Spectaculair bedrijfsuitje

Een spectaculair bedrijfsuitje met collega’s

Jij en je collega’s zijn toe aan een bedrijfsuitje dat niet hetzelfde is als alle bedrijfsuitje, een die je bij blijft. Bij Uitjesbazen bieden wij de meet originele en leuke bedrijfsuitjes. Ga aan de slag met een van onze spectaculaire shows, of ontdek de stad door een van onze citygames. Zijn jullie er klaar voor? Wij in ieder geval wel!

Een heuse show als teamuitje

Jazeker, dames en heren. De titel hier boven liegt niet! Met onze quizzen en spelshows ben je gegarandeerd van een sensationeel bedrijfsuitje! Wij hebben namelijk professionele presentatoren in dienst die jou ochtend, middag of avond echt onvergetelijk maken.

Neem nou onze Gek op Holland Quiz. Dit uitje staat volledig in het teken van Nederland. In verschillende rondes gaan jullie de strijd met elkaar aan om de meeste punten te scoren. Compleet met decor en unieke spellen passeren wij de revue. Liever iets anders? Wat dacht je van een Bingo! Dit is uiteraard niet zo maar een bingo, dat zou namelijk niet echt spectaculair zijn. Met onze Foute Bingoshow staan humor en originaliteit op plek nummero uno. Schud bijvoorbeeld de heupjes los in de dans ronde! Kortom bij Uitjesbazen zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Outdoor de stad op een nieuwe manier verkennen

Met onze spectaculaire stadsspellen gaan jullie de stad op een wel hele unieke en actieve manier ontdekken. Door middel van puzzels, opdrachten en teambuilding moeten jullie de meeste punten bij elkaar zien te sprokkelen. Met een wijd aanbod aan verschillende games, is er voor iedere groep wel een passend uitje!

In Escape the City kruipen jullie in de rol van de detective en ontrafelen stap voor stap het gruwelijke mysterie dat de stad al dagen bezig houd. Een seriemoord. Gewapend met een koffer vol met bewijsmateriaal gaan jullie plaatsen delict af. Weten jullie de dader te pakken? Verraad je collega’s in Wie is de Rat. Gebaseerd op het tv-programma “Wie is de Mol” gaan jullie in groepen op pad door het centrum van de stad. Jullie lossen verschillende puzzels op en gaan aan de slag met uitdagende opdrachten. Er zit een rat in jullie team die de boel moet gaan saboteren. Weten jullie de rat via verschillende stem rondes te isoleren?

Steden

Bedrijfsuitje in de stad | Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Image

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten|
42 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Breda

Image

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar

Image

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Den Haag

Image

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Onze tip:

Combineer een spectaculair bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Hoewel Uitjesbazen zelf geen fysieke locatie heeft, gaan wij graag voor jullie op zoek naar dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Maak je bedrijfsuitje écht spectaculair met een lunch, diner of borrel!

Wij werken namelijk samen met horecagelegenheden en evenementenlocaties door heel Nederland!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de meest spectaculaire bedrijfsuitjes bij Uitjesbazen?

Toe aan een uniek bedrijfsuitje? Dit zijn onze top 5 unieke bedrijfsuitjes op een rij:

  1. Escape room op locatie
  2. Foute Bingoshow
  3. Quizshow Deluxe
  4. Escape the City
  5. Wie is de Rat

Zijn de bedrijfsuitjes te personaliseren?

Kort gezegd: Jazeker!

Wil jij een persoonlijke touch geven aan een van onze bedrijfsuitjes? Dan kun je dit uiteraard aan ons doorgeven! Een Pubquiz over jullie bedrijf is een van de vele voorbeelden!

Wat kost een bedrijfsuitje?

De totale kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. De volgende vragen zijn belangrijk:

  • Voor hoeveel collega’s wordt het georganiseerd?
  • Willen jullie de activiteit personaliseren? Denk aan het toevoegen van persoonlijke vragen en opdrachten.

Voor passend advies kun je ons altijd even bellen. Zo weet je zeker dat jullie kiezen voor een uniek bedrijfsuitje dat volledig bij jullie past 😉

Voor dé kroon op jullie spectaculaire bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773