fbpx

Spectaculair bedrijfsuitje

Wil je een spectaculair bedrijfsuitje organiseren met collega’s? Je vindt bij Uitjesbazen leuke, originele bedrijfsuitjes.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ spectaculaire bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Spectaculair bedrijfsuitje

Een geweldig teamuitje met collega’s

Jij en je collega’s zijn toe aan een bedrijfsuitje. Een teamuitje dat je bij blijft, maar niet hetzelfde is als andere activiteiten. Bij Uitjesbazen vind je spectaculaire bedrijfsuitjes voor elke gelegenheid. Boek één van onze spectaculaire shows of ontdek een stad naar keuze door het spelen van één van onze stadsspellen.. Zijn jullie er klaar voor? Wij in ieder geval wel!

De stad op een unieke manier verkennen

Met onze spectaculaire stadsspellen verkennen jullie de stad op een unieke manier. Door middel van puzzels, opdrachten en teambuilding moeten jullie de meeste punten bij elkaar zien te sprokkelen!

In Escape the City kruip je in de rol van échte detectives. Jullie ontrafelen stap voor stap het gruwelijke mysterie dat de stad al dagenlang in z’n macht heeft. Gewapend met een koffer vol met bewijsmateriaal gaan jullie plaatsen delict af. Weten jullie de dader te pakken? In Wie is de Rat staan verraad en sabotage centraal. Gebaseerd op het tv-programma “Wie is de Mol” lossen jullie verschillende puzzels op. Maar.. er zit een Rat actief die de boel saboteert. Weten jullie de Rat via verschillende stemrondes te isoleren?

Stadsspellen

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Een heuse show als teamuitje

Jazeker, dames en heren. De titel hierboven liegt niet! Met onze quizzen en spelshows ben je gegarandeerd van een spectaculair bedrijfsuitje!

Neem nu onze Gek op Holland Quiz. Dit uitje staat volledig in het teken van Nederland. In verschillende rondes gaan jullie de strijd met elkaar aan. Compleet met decor en unieke spellen passeert heel Holland de revue. Liever iets anders? Wat dacht je van een Bingo? Dit is uiteraard niet zomaar een bingo. Met onze Foute Bingoshow staan humor en originaliteit op plek nummero uno. Schud bijvoorbeeld de heupjes los in de dansronde! Kortom: bij Uitjesbazen zorgen wij voor spectaculaire ervaringen!

Quizzen / Spelshows

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

Spectaculair, meeslepend, apart..

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Wat een GEWELDIG spel is het moordspel zeg! We zijn er allemaal zo in opgegaan dat iedereen er aan het eind vol van zat. Namens alle collega’s bedankt!”

Auris De Spreekhoorn
Sabine Vermetten
42 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Auris | Uitjesbazen

“Wat hebben we een onwijs leuke middag gehad. Ik heb vele grappige en tevreden berichten terug ontvangen uit mijn team. Volgende week weer, zei eentje. Onze complimenten dus voor jullie!”

Meerwerf Basisschool Duynvaerder
Mariëlle Spelt RDO
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Alkmaar

Bedrijfsuitje Alkmaar - Duynvaerder | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Gek op Holland Quiz
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Gisteren hebben wij de Pubquiz gespeeld. Ik wilde jullie laten weten dat wij allemaal enorm genoten hebben, veel leuke opdrachten en mooie foto’s en video’s gemaakt. Ook leuk dat je ze bij elkaar kon bekijken! Grote klasse!”

NS
Marco Schokker
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - NS | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Voor dé kroon op een spectaculair bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773