Doldwaze Solexrace

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Aantal keer geboekt

321

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Doldwaze Solexrace

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Hebben we! Wat wil je spelen? Wat dacht je van een online pubquiz? Een hilarisch en volledig coronaproof uitje. Of bekijk een van de andere online teamuitjes.

Sorry. Alleen een solex huren kan bij ons niet. Rondrijden zonder missie dat zit er bij ons helaas niet in. Nee, bij Uitjesbazen voegen wij daar teambuilding, strijd en gezelligheid aan toe. De doldwaze solexrace is een race die niet gebaseerd is op snelheid maar op creativiteit, vindingrijkheid, humor en strategie. Jullie humor, creativiteit en vindingrijkheid zal zeker worden beloond tijdens dit leukste uitje op wielen!

 • Professionele begeleiding voor het hele evenement
 • Doldwaze opdrachten + bijbehorende materialen
 • Solex huur, duidelijke uitleg vooraf, reservematerialen
 • Het meest leuke uitje op wielen, waarbij gek doen de optie is!
 • Personaliseren van de route en opdrachten mogelijk
3
Meer informatie over dit uitje

Solexrace niet op snelheid

Op het door jullie eigen gekozen startpunt worden jullie ontvangen. Wij staan jullie hier op te wachten met onze solexen. Eerst leggen wij jullie precies uit hoe de solex werkt. Als dat duidelijk is gaan we het ‘doldwaas’ maken. Teams worden ingedeeld en krijgen de nodige attributen, zodat iedereen ziet dat jullie bij elkaar horen. Ga als team feesthoed de strijd aan tegen team plaksnor en team Hawaii en laat zien wie de beste is! Dan is het tijd om op pad te gaan en achter de teamcaptain aan te rijden voor de eerste doldwaze opdrachten. Welk team is het meest creatief? En wie voegt daar de meeste humor aan toe?

Doldwaze solexrace trofee

Jullie toeren op de solexrace lekker rustig rond gewapend met jullie speelmap en speciaal ontwikkelde app game. De opdrachten leggen jullie vast met een foto of video en sturen deze door via de app console. De jury zal er als de kippen bij zijn om de opdrachten te jureren. Want uiteindelijk gaat het natuurlijk maar om 1 ding, winnen! De jury kan streng zijn maar houdt van creativiteit en humor! Voor het winnende team is er een doldwaze trofee. Op zoek naar een leuke teambuildingsactiviteit waarin gezelligheid en humor van groot belang zijn? Dan zit je bij dit uitje helemaal goed!


“Solex rijden was nog nooit zo leuk en grappig!” aldus Uitjesbaas Matton.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Doldwaze Solexrace uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Duits of Frans.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M