Sex and the City

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Aantal keer geboekt

316

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Sex and the City

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online en vrijgezellig uitje?

Natuurlijk hebben wij dat ook! Wat wil je doen? Misschien een online pubquiz spelen of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

Fashion, glamour, style en seks. Begrippen waar jullie wel raad mee weten. En vooral begrippen die jullie deze dag de grootste lol laten beleven. Jullie nemen geen blad voor de mond als het gaat over jullie ervaringen op het gebied van seks en jullie weten hoe je als echte vrouw stijlvol met je vriendinnen door het leven kan gaan. Deze dag kruipen jullie in de rollen van Samantha, Miranda, Carrie en Charlotte. Beleef op jullie manier de New Yorkse jetset Manhattan waar het draait om fashion, glamour, style en seks.

 • Vrijgezel staat centraal, maar de hele groep doet actief mee
 • Dynamische app game, next level vrijgezellenfeest!
 • Speciaal ontwikkeld voor vrouwen, niet te boeken door mannen
 • Niet té fout, wel voor aap, maar zonder andere mensen echt lastig te vallen
3
Meer informatie over dit uitje

Sex and the city – Het vrijgezellenfeest voor vrouwen

Op jullie eigen gekozen locatie worden jullie door onze begeleiding ontvangen met een glas wijn of champagne. We leggen het spel dan helemaal uit aan jullie en we vormen ook de teams. En dan verdelen we natuurlijk ook meteen de rollen. Kan jij met jouw acteertalenten goed voor de dag komen als de losbollige ‘try- seksual’ Samantha? Of stap jij in de rol van Carrie die schoen verslaafd is, dan zal je toch echt een paar schoenen moeten aanbidden om ze vervolgens misschien wel gratis mee te krijgen. Of is jouw rol om in het personage van Samantha te stappen? Dan kan het zomaar zijn dat jij jouw meest bizarre sekservaring moet delen met een willekeurige local.

Sex and the city als vrijgezellenfeest: Stijlvol en open minded

Alle opdrachten worden natuurlijk vastgelegd met een foto of video. Zodat de jury er ook van kan smullen. En deze kan beoordelen. Maar het is natuurlijk ook super leuk bewijsmateriaal voor later. En voor diegene die net iets minder goed weten wat de personages inhouden hebben wij een duidelijke personagebeschrijving die jullie meekrijgen. Achteraf ontvangen jullie alle foto’s en video’s via de mail. Dit wordt een dag om nooit te vergeten!


“Als ik nog ooit ga trouwen mogen ze dit voor mij organiseren! Nu nog iemand vinden die dit aandurft..” aldus projectbaas Carlijn


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie vrijgezellendag uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

EK Escape Spel: SV De Mafklappers
EK Escape Spel: SV De Mafklappers

De game voor dit EK! S.V. De Mafklappers is een hilarisch en ludiek escape spel voor 2 – 4 personen. Word lid van S.V. De Mafklappers en laat het EK volledig uit de hand lopen. In 7 speelrondes gaan jullie wedstrijden manipuleren, saboteren, omkopen. Jullie hebben er alles voor over om Oranje kampioen te maken.

Lees meer
Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M