WIJ HEBBEN ONDER ANDERE SAMENWERKINGEN MET

Van bedrijfsuitjes tot familiedagen en van teamuitjes tot vrijgezellenfeesten. Voor elke groep hebben wij een passend uitje. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor ieder uitje een aparte website ontwikkeld. Daarnaast hebben wij verschillende samenwerkingen met andere bedrijven om zo’n goed mogelijke uitjes aan te kunnen bieden.

Meer informatie over onze websites, samenwerkingen of uitjes? Bel ons gerust even op of maak gebruik van ons contactformulier. We zullen je dezelfde dag nog een bericht terugsturen.

Wie is de Rat

Een bedrijfsuitje of teamuitje in de stad? Speel Wie is de Rat: Het spannendste en leukste uitje om een stad te ontdekken. In dit uitje, gebasseerd op het TV-programma Wie is de Mol, gaan jullie in twee groepen verschillende opdrachten uit voeren in de stad. Één van jullie is echter verkozen tot de Rat en zal proberen de boel te saboteren. Weet jij de Rat te ontmaskeren?

Naast Wie is de Rat Citytour bieden wij ook de varianten: Wie is de Rat Diner en Wie is de Rat Walking Diner.

Het uitje Wie is de Rat is te spelen op iedere locatie. Populaire steden waar wij veel komen zijn: Arnhem, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Breda, Haarlem en Den Haag.

Virtual Reality op Locatie

De nieuwe sentatie op game-gebied als teamuitje of personeelsuitje? Kies voor het uitje Virtual Reality op Locatie! Met verschillende consoles brengen we jou en je vrienden, familie of collega’s helemaal op de hoogte van alle Virtual Reality Experience. Benieuwd hoe we jouw uitje onvergetelijk kunnen maken met Augmented Reality? Ga naar de website of neem contact met ons op!

Virtual Reality is ook uitstekend in te zetten voor teambuilding. Ga hiervoor naar ons uitje: Virtual Reality Escape Room.

Onze Virtual Experience is altijd op locatie. Steden waar wij vaak onze Virtual Experience uitje verzorgen zijn: Den Haag, Utrecht, Haarlem, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Maastricht, Amsterdam, Arnhem en Nijmegen.

Quiz Events

Op zoek naar een spannende quiz met presentator? Naast onze populaire Vetste Quiz van Nederland en King Voetbal bieden we op quiz-events.nl nog andere quizzen aan. Zo kun je kiezen voor een pubquiz, popquiz, sportquiz en slimste mens quiz. Al onze quizzen zijn interactief, grappig en spannend. Onze quizzen zijn ideaal voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedag.

We bieden ook op maat gemaakte quizzen aan. Wil je een iq test/quiz, dartquiz, new kids quiz, alles kan, neem contact met ons op!

Al onze Escape Rooms zijn op locatie te spelen. Steden waarin men al probeerde te ontsnappen uit onze Escape Rooms zijn: Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Den Haag, Breda, Haarlem en Den Bosch.

Crazy88 Events

Zin in het meest krankzinnige uitje van Nederland? Kies Crazy 88! Een ideaal uitje voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenweekenden. Ben jij de gekste van jouw vrienden, collega’s of familie? Na het doen van dit te gekke uitje weet je het zeker. Ons Crazy88 uitje bevat hillarisch crazy opdrachten die je gedurende een doldwaze stadroute met je team moet uitvoeren.

Ons Crazy 88 uitje is er in drie gekke varianten: Crazy 88 Citygame, Crazy 88 Extreme en Crazy88 Roadrace.

Onze Crazy opdrachten zijn overal te spelen. Populaire steden onder onze crazy deelnemers zijn: Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Haarlem, Amsterdam, Arnhem, Maastricht, Den Haag en Rotterdam.

Gek op Holland

Altijd al een keer Ik hou van Holland willen spelen? Dan is dit je kans! Kies voor het uitje Gek op Holland, gebasseerd op het TV-programma Ik hou van Holland. In verschillende interactieve rondes, vol muziek, video’s en geen ja, geen nee of euhm… Gaan je met je collega’s, vrienden of familie de strijd aan wie er het meest weet van ons kleine kikkerlandje. Ook eventueel op maat met vragen over jullie zelf.

We bieden Gek op Holland aan in drie varianten: Gek op Holland Citygame, Gek op Holland Quiz en Gek op Holland Diner.

Gek op Holland is overal te spelen. Populaire steden waar wij Gek op Holland vaak verzorgen zijn: Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Breda, Eindhoven, Haarlem, Utrecht, Maastricht en Groningen.

Escape Room Events

We build experience! Dat is wat wij doen met ons uitje: Escape Room op Locatie. Denk jij met je collega’s, vrienden of familie te kunnen ontsnappen uit onze Escape Rooms? Kies dan voor het uitje Escape Room op Locatie. Ons aanbod aan Escape Rooms is vrij divers, van CSI tot Maffia en van Caravan tot Kleinste Escape Room ter wereld. Ons team ademt Escape Rooms en heeft al vele Escape Rooms ontwikkeld.

Bekijk onze website en kies voor bijvoorbeeld onze bomkoffer, Company Box, CSI, Caravan of Beach Escape.

Al onze Escape Rooms zijn op locatie te spelen. Steden waarin men al probeerde te ontsnappen uit onze Escape Rooms zijn: Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Breda, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht.

Lipdub Events

Een lipdub maken met collega’s, familie of vrienden? Dat kan bij lipdub-events.nl. Met 11 jaar ervaring en al talloze lipdubs gemaakt te hebben is lipdub-events.nl de ideale partij voor het ontwikkelen van jou lipdub. Met ons enthousiasme en creativiteit maken we er van iedere lipdub weer een feest van. Het maken van een lipdub is niet alleen hilarisch, het is ook leuk om je bedrijf te promoten!

Lipdub-events heeft ervaring met het maken van lipdubs voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, familiedagen en (basis) scholen.

Onze Crazy opdrachten zijn overal te spelen. Populaire steden onder onze crazy deelnemers zijn: Arnhem, Amsterdam, Groningen, Utrecht, Maastricht, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Breda, Haarlem en Eindhoven.

Virtual Reality Events

Kies voor een uitje Virtual Reality. Met dit uitje kies je voor de nieuwste activiteit op het gebied van uitjes, teambuilding en meer. Onze passie is Augmented Reality, met verschillende consoles komt Virtual Reality Events bij jou op locatie. In één tot twee uur brengen de VR-experts van Virtual Reality Events je volledig op de hoogte van de laatste mogelijkheden op het gebied van VR.

Virtual Reality Events biedt ook een speciale VR Teambuilding uitje aan, de ideale combinatie tussen VR en teambuilding.

De VR-experts van Virtual Reality Events komen overal in Nederland en België, zoals: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Wie is de molrat

Denk jij dat jouw vrienden, familieleden of collega’s te vertrouwen zijn? Speel dan het stadsspel Wie is de Molrat! Geen Wie is de Mol, geen Wie is de Rat, maar Wie is de Molrat. Extremer dan Wie is de Mol, omdat meerdere teams tegen elkaar spelen, er meerdere mollen zijn en het tegelijkertijd een City Highlights Tour is. Denk jij de Molrat te kunnen ontmaskeren? Kies dan voor het uitje Wie is de Molrat.

Het uitje is zowel te boeken als citygame als diner versie. Benieuwd welke versie het best bij jouw event past? Neem contact met ons op!

Wie is de Molrat is in iedere stad/dorp/plaats te boeken. Populaire steden voor Wie is de Molrat zijn: Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Amersfoort en Breda.

Escape Room op Locatie

Wil jij ontsnappen uit je eigen kantoor, woonkamer of schuur? Escape Room op Locatie bouwt jouw locatie volledig om tot Escape Room. Waardoor je met je vrienden, collega’s of familie binnen 60 minuten moet onsnappen uit je eigen locatie! De game begint spannend met een gijzeling door de Italiaanse maffia, door een acteur. Vervolgens moeten jullie het losgeld vinden om te kunnen ontsnappen!

Op de website van Escape Room op Locatie is meer informatie te vinden, een heldere uitleg, prijzen en recensies.

Escape Room op Locatie komt overal in Nederland en België. Plaatsen waar zij veel komen zijn: Breda, Haarlem, Utrecht, Maastricht, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Amsterdam, Arnhem en Eindhoven.

Wie is de Rat Citytour

Ga in Barcelona de strijd aan met je familie, gezin, vrienden of collega’s! Wie is de Rat is een interactief spel, gebasseerd op Wie is de Mol, waarin je gedurende het spel alle highlights van Barcelona ontdekt. Maar pas op één iemand in jullie team saboteert de boel en probeert de opdrachten te laten mislukken. Weet jij de opdrachten toch goed uit te voeren en de Rat te ontmaskeren?

Op de website van Wie is de Rat Citytour is meer informatie te vinden, de ik hou van Barcelona quiz, recensies en foto’s.

Wie is de Rat Citytour is naast Barcelona ook te spelen in Milaan, Berlijn, Rome, Lissabon, Parijs, Warschau, Praag, Madrid, Wenen, Hamburg, Kopenhagen, Valencia, Malaga, Londen, Dublin, Boedapest en Napels.

The Virtual Experience

Beleef samen met je familie, vrienden of collega’s de wereld van Virtual en Augmented Reality. The Virtual Experience heeft verschillende experiences, van de hoogste rollecoaster af tot ontmantel de bom en van sneeuwballen gooien tot overleven tussen robots. The Virtual Experience neemt verschilende consoles mee en komt bij jou op locatie.

The Virtual Experience beschikt over verschillende consoles, van Playsation 4 VR tot HTC VIVE en Ocolus Rift.

Naast een VR Room in Erp komt The Virtual Experience ook op locatie. Voor het verzorgen van een volledige experience trekken zij heel Nederland en België en de grensstreek van Duitsland door.

Diner Events

Dineren, maar dan net even wat anders. Heb jij binnenkort een etentje op de planning staan met je vrienden, collega’s of familie? Maak er een bijzonder en onvergetelijk diner van met de dinergames van Diner Events. Diner Events heeft 3 verschillende dinergames op het menu staan. Van spannende tot vooral hillarische games, precies dat wat past bij jou diner of gelegenheid. Ook te boeken voor een lunch of borrel.

Op Diner Events worden 3 dinergames aangeboden: Wie is de Rat Diner, Moorddiner en Gek op Holland Diner.

De dinergames kunnen plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met verschillende cateringmogelijkheden. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Wedding Game Events

Heb jij of hebben jullie de eer gekregen het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin te regelen? Op Wedding Game Events zijn de leukst en beste uitjes te vinden voor vrijgezellenfeesten. Met jarenlange ervaringen in het organiseren van vrijgezellenfeesten is Wedding Game Events ideaal voor jouw vrijgezellenfeest. Alle spellen zijn te boeken in iedere stad in Nederland en België.

Op de website van Escape Room op Locatie is meer informatie te vinden, foto’s en recensies en kun je reserveren.

De wedding games zijn te spelen in iedere stad in Nederland en Belgïe, zoals: Den Haag, Groningen, Arnhem, Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Maastricht, Rotterdam, Den Bosch en Breda.

Moorddiner Events

Op zoek naar het leukste en spannendste spel als vermaakt tijdens een diner met vrienden, familie of collega’s? Kies uit een van de drie moordzaken op Moorddiner Events! Uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Terwijl jullie in een restaurant plaatsnemen voor een heerlijk diner wordt jullie verteld dat er een moord is gepleegd. Tijdens drie gangen zullen jullie deze moeten oplossen.

De drie Moorddiners waar jullie uit kunnen kiezen zijn: Het maffia moorddiner, de villa moorddiner en het drugsconflict moorddiner.

Moorddiner kan in ieder restaurant in Nederland en België gespeeld worden, zoals: Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Groningen, Arnhem, Eindhoven, Maastricht, Haarlem, Breda, Utrecht en Den Haag.

NK Escape Rooms

Het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms is in 2019 voor het eerst georganiseerd. In een bloedspannende strijd van 4 rondes, waarin men een locatie moest vinden, een bomkoffer moest ontmantelen een hack-game moest spelen en in een finale een team benoemd werd tot Nederlands Kampioen 2019. In de finale werden meer dan 30 escape rooms gespeeld het snelste team won de titel en een reis naar Boedapest.

Het Nederlands Kampioenschap word mede mogelijk gemaakt door Uitjesbazen en Escape Room Events.

Wil jij mee doen aan het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms van 2020, kans maken op de titel en diverse leuke prijzen? Verzeker je alvast van deelname door je hier in te schrijven.

Teambuildinggame Franchise

We zijn er van overtuigd dat de concepten die wij ontwikkeld hebben geschikt en leuk zijn voor iedereen. Vandaar dat we ook iedereen onze games willen laten spelen. Dat is de reden dat we een paar jaar geleden gestart zijn met ons eigen franchise concept. op Teambuilding Game Franchise koop je onze teambuilding game concepten voor het opstarten van een franchise bedrijf in het buitenland.

We bieden games aan in verschillende categoriën: Escape Rooms, City Games, Guides, Quizzen en Serious Games.

Je kunt onze concepten overal kopen, zoals: New York, San Francisco, Chicago, Philadelphia, Tokio, Hong Kong, Bang Kok, New Delhi, Kaapstad, Johannesburg, Istanboel, Athene, Moskou, Londen, Lissabon en Oslo.

DJ Gezocht

Eenvoudig, snel en gratis een DJ zoeken doe je bij DJ-gezocht.nl. Op DJ-gezocht.nl staan diverse DJ’s die je gemakkelijk kan contacteren en boeken. Vergelijk makkelijk op prijs, kwaliteit en aantal boekingen en kies de DJ uit die bij jouw event, feest of show past. Ben je zelf DJ en sta je niet op DJ-gezocht.nl? Klik hier om naar de aanmeldingspagina te gaan en meld je nu aan als DJ!

Op DJ-gezocht.nl zijn DJ te vinden in de categorieën: Drive in Show, Feest DJ en Bruiloft DJ.

Altijd een DJ bij jou in de buurt, zo ook in: Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Breda, Haarlem, Den Haag, Den Bosch, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort, Apeldoorn, Zwolle en Emmen.

Mario e Luigi

Op zoek naar Italiaanse Catering op je bedrijfuitje, personeelsuitje, familiedag of vriendenweekend? Onze cateringpartner Mario e Luigi hebben zich het vak van de Italiaanse Catering eigen gemaakt. De mobiele pizzabakker aan huis komt met zijn mobiele steenovens op locatie en bakt pizza’s voor al je gasten, vrienden of collega’s. Naast pizza bieden zij ook Pasta Catering en Italiaanse hapjes aan.

Mario e Luigi biedt catering aan in heel Nederland en België, zoals: Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Den Bosch, Amsterdam, Arnhem, Haarlem, Maastricht, Den Haag en Rotterdam.

Gamificationers

Gamificationers zijn dé experts op het gebied van gamification. Wil jij een game op maat, een game in jou zelf verzonnen thema of verhaal? Dan ben je bij Gamificationers aan het juiste adres.

Gamificationers hebben al grote successen geboekt door onder anderen het maken van de kleinste escape room van de wereld, een app-console game en een escape room voor de zorgindustrie.

Heb jij of jouw bedrijf een extra boost nodig wat betreft teambuilding, en hou jij van koffie? Gamifications produceert ook nog eens de beste koffie!