WIJ HEBBEN ONDER ANDERE SAMENWERKINGEN MET

Van bedrijfsuitjes tot familiedagen en van teamuitjes tot vrijgezellenfeesten. Voor elke groep hebben wij een passend uitje. Om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben wij voor ieder uitje een aparte website ontwikkeld. Daarnaast hebben wij verschillende samenwerkingen met andere bedrijven om zo’n goed mogelijke uitjes aan te kunnen bieden.

Meer informatie over onze websites, samenwerkingen of uitjes? Bel ons gerust even op of maak gebruik van ons contactformulier. We zullen je dezelfde dag nog een bericht terugsturen.

Wie is de Rat

Een bedrijfsuitje of teamuitje in de stad? Speel Wie is de Rat: Het spannendste en leukste uitje om een stad te ontdekken. In dit uitje, gebasseerd op het TV-programma Wie is de Mol, gaan jullie in twee groepen verschillende opdrachten uit voeren in de stad. Één van jullie is echter verkozen tot de Rat en zal proberen de boel te saboteren. Weet jij de Rat te ontmaskeren?

Naast Wie is de Rat Citytour bieden wij ook de varianten: Wie is de Rat Diner en Wie is de Rat Walking Diner.

Het uitje Wie is de Rat is te spelen op iedere locatie. Populaire steden waar wij veel komen zijn: Arnhem, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Utrecht, Nijmegen, Amsterdam, Breda, Haarlem en Den Haag.

Virtual Reality op Locatie

De nieuwe sentatie op game-gebied als teamuitje of personeelsuitje? Kies voor het uitje Virtual Reality op Locatie! Met verschillende consoles brengen we jou en je vrienden, familie of collega’s helemaal op de hoogte van alle Virtual Reality Experience. Benieuwd hoe we jouw uitje onvergetelijk kunnen maken met Augmented Reality? Ga naar de website of neem contact met ons op!

Virtual Reality is ook uitstekend in te zetten voor teambuilding. Ga hiervoor naar ons uitje: Virtual Reality Escape Room.

Onze Virtual Experience is altijd op locatie. Steden waar wij vaak onze Virtual Experience uitje verzorgen zijn: Den Haag, Utrecht, Haarlem, Den Bosch, Breda, Eindhoven, Maastricht, Amsterdam, Arnhem en Nijmegen.

Quiz Events

Op zoek naar een spannende quiz met presentator? Naast onze populaire Vetste Quiz van Nederland en King Voetbal bieden we op quiz-events.nl nog andere quizzen aan. Zo kun je kiezen voor een pubquiz, popquiz, sportquiz en slimste mens quiz. Al onze quizzen zijn interactief, grappig en spannend. Onze quizzen zijn ideaal voor een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedag.

We bieden ook op maat gemaakte quizzen aan. Wil je een iq test/quiz, dartquiz, new kids quiz, alles kan, neem contact met ons op!

Al onze Escape Rooms zijn op locatie te spelen. Steden waarin men al probeerde te ontsnappen uit onze Escape Rooms zijn: Utrecht, Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Groningen, Den Haag, Breda, Haarlem en Den Bosch.

Crazy88 Events

Zin in het meest krankzinnige uitje van Nederland? Kies Crazy 88! Een ideaal uitje voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendenweekenden. Ben jij de gekste van jouw vrienden, collega’s of familie? Na het doen van dit te gekke uitje weet je het zeker. Ons Crazy88 uitje bevat hillarisch crazy opdrachten die je gedurende een doldwaze stadroute met je team moet uitvoeren.

Ons Crazy 88 uitje is er in drie gekke varianten: Crazy 88 Citygame, Crazy 88 Extreme en Crazy88 Roadrace.

Onze Crazy opdrachten zijn overal te spelen. Populaire steden onder onze crazy deelnemers zijn: Groningen, Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch, Haarlem, Amsterdam, Arnhem, Maastricht, Den Haag en Rotterdam.

Gek op Holland

Altijd al een keer Ik hou van Holland willen spelen? Dan is dit je kans! Kies voor het uitje Gek op Holland, gebasseerd op het TV-programma Ik hou van Holland. In verschillende interactieve rondes, vol muziek, video’s en geen ja, geen nee of euhm… Gaan je met je collega’s, vrienden of familie de strijd aan wie er het meest weet van ons kleine kikkerlandje. Ook eventueel op maat met vragen over jullie zelf.

We bieden Gek op Holland aan in drie varianten: Gek op Holland Citygame, Gek op Holland Quiz en Gek op Holland Diner.

Gek op Holland is overal te spelen. Populaire steden waar wij Gek op Holland vaak verzorgen zijn: Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Breda, Eindhoven, Haarlem, Utrecht, Maastricht en Groningen.

Escape Room Events

We build experience! Dat is wat wij doen met ons uitje: Escape Room op Locatie. Denk jij met je collega’s, vrienden of familie te kunnen ontsnappen uit onze Escape Rooms? Kies dan voor het uitje Escape Room op Locatie. Ons aanbod aan Escape Rooms is vrij divers, van CSI tot Maffia en van Caravan tot Kleinste Escape Room ter wereld. Ons team ademt Escape Rooms en heeft al vele Escape Rooms ontwikkeld.

Bekijk onze website en kies voor bijvoorbeeld onze bomkoffer, Company Box, CSI, Caravan of Beach Escape.

Al onze Escape Rooms zijn op locatie te spelen. Steden waarin men al probeerde te ontsnappen uit onze Escape Rooms zijn: Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Breda, Haarlem, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Maastricht.

Lipdub Events

Een lipdub maken met collega’s, familie of vrienden? Dat kan bij lipdub-events.nl. Met 11 jaar ervaring en al talloze lipdubs gemaakt te hebben is lipdub-events.nl de ideale partij voor het ontwikkelen van jou lipdub. Met ons enthousiasme en creativiteit maken we er van iedere lipdub weer een feest van. Het maken van een lipdub is niet alleen hilarisch, het is ook leuk om je bedrijf te promoten!

Lipdub-events heeft ervaring met het maken van lipdubs voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, familiedagen en (basis) scholen.

Onze Crazy opdrachten zijn overal te spelen. Populaire steden onder onze crazy deelnemers zijn: Arnhem, Amsterdam, Groningen, Utrecht, Maastricht, Den Haag, Den Bosch, Rotterdam, Breda, Haarlem en Eindhoven.

Virtual Reality Events

Kies voor een uitje Virtual Reality. Met dit uitje kies je voor de nieuwste activiteit op het gebied van uitjes, teambuilding en meer. Onze passie is Augmented Reality, met verschillende consoles komt Virtual Reality Events bij jou op locatie. In één tot twee uur brengen de VR-experts van Virtual Reality Events je volledig op de hoogte van de laatste mogelijkheden op het gebied van VR.

Virtual Reality Events biedt ook een speciale VR Teambuilding uitje aan, de ideale combinatie tussen VR en teambuilding.

De VR-experts van Virtual Reality Events komen overal in Nederland en België, zoals: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Groningen, Maastricht, Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen.

Wie is de molrat

Denk jij dat jouw vrienden, familieleden of collega’s te vertrouwen zijn? Speel dan het stadsspel Wie is de Molrat! Geen Wie is de Mol, geen Wie is de Rat, maar Wie is de Molrat. Extremer dan Wie is de Mol, omdat meerdere teams tegen elkaar spelen, er meerdere mollen zijn en het tegelijkertijd een City Highlights Tour is. Denk jij de Molrat te kunnen ontmaskeren? Kies dan voor het uitje Wie is de Molrat.

Het uitje is zowel te boeken als citygame als diner versie. Benieuwd welke versie het best bij jouw event past? Neem contact met ons op!

Wie is de Molrat is in iedere stad/dorp/plaats te boeken. Populaire steden voor Wie is de Molrat zijn: Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Amersfoort en Breda.