Samenwerken met Uitjesbazen?

Onze samenwerkingen

Samen met onze samenwerkingen in heel Nederland en België verzorgen we de meest onvergetelijke bedrijfsuitjes en teamuitjes. Samen met hun kunnen we onze klanten van een nog beter aanbod voorzien. Zo geniet je tijdens een diner van onze unieke games en van hun overheerlijke gerechten en unieke locaties. Of speel je onze uitdagende games en leer je van hun expertice. Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken.

Een greep uit onze samenwerkingen

Kantien Utrecht
Kantien Utrecht

Kantien - UtrechtEvenementenlocatie UtrechtWil jij graag een bedrijfsuitje organiseren waarbij een activiteit gecombineerd wordt met een diner of buffet in Utrecht? Dat kan bij Kantien, een evenementenlocatie van Uitjesbazen in Utrecht. Het is mogelijk om een ultieme...

Lees meer
Restaurant Mooii – Rotterdam
Restaurant Mooii – Rotterdam

Restaurant Mooii - RotterdamEvenementenlocatie RotterdamRestaurant Mooii in Rotterdam is een evenementenlocatie van Uitjesbazen. Het is een zeer geschikte locatie om jouw bedrijfsuitje te combineren met een diner! Het uitje en het diner wordt compleet verzorgd naar...

Lees meer
De Goederenloods – Goes
De Goederenloods – Goes

De Goederenloods - GoesEvenementenlocatie GoesEvenementenlocatie de Goederenloods is gevestigd in Goes. De loods in Goes is in gebruik als evenementenlocatie waar veel mogelijk is. Een bedrijfsuitje met een activiteit en diner organiseren? Dat is mogelijk bij De...

Lees meer
Foodies&Zo – Handel
Foodies&Zo – Handel

Foodies & Zo is een evenementenlocatie in Handel. Door de samenwerking met Uitjesbazen is het mogelijk om bij Foodies & Zo een activiteit te combineren met een diner als bedrijfsuitje.

Lees meer
Eventcenter Fokker – Hoofddorp
Eventcenter Fokker – Hoofddorp

Eventcenter Fokker is een grote sfeervolle evenementenlocatie in Hoofddorp. Met 7 zalen verdeeld over 3 etages is het de ideale evenementenlocatie voor bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Lees meer
Gasthoeve Adrichem – Beverwijk
Gasthoeve Adrichem – Beverwijk

Een unieke gezellige evenementenlocatie voor een bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Een bedrijfsuitje of groepsactiviteit combineren met een diner? Dat is mogelijk bij Gasthoeve Adrichem!

Lees meer
It Foarûnder – Sneek
It Foarûnder – Sneek

Een unieke evenementenlocatie met 3 terrassen die een uitzicht bieden op het Sneekermeer. Zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje of voor groepsactiviteiten in Sneek. Ook te combineren met een diner.

Lees meer
Hart van Bourdonck
Hart van Bourdonck

Hart van Bourdonck - Boerdonk/GemertEvenementenlocatie Boerdonk/GemertHart van Bourdonck is een van onze samenwerkingen in omgeving Boerdonk/Gemert. Dit karakteristieke pand in (het centrum van) Boerdonk beschikt over 5 luxe hotelkamers en een gezellig café met terras...

Lees meer
De Reiger – Veghel
De Reiger – Veghel

Een bedrijfsuitje combineren met een diner of buffet en daarnaast ook nog een onvergetelijke ervaring hebben? Dat is mogelijk bij De Reiger in Veghel. Combineer je bedrijfsuitje, teambuildingactivteit of teamuitje met een diner of buffet in Veghel.

Lees meer