Restaurant Mooii – Rotterdam

Evenementenlocatie Rotterdam

4 ★★★★★ / Bekijk de website van Mooii

Restaurant Mooii in Rotterdam is een evenementenlocatie van Uitjesbazen. Het is een zeer geschikte locatie om jouw bedrijfsuitje te combineren met een diner! Het uitje en het diner wordt compleet verzorgd naar wens. Bijvoorbeeld: een VR experience gecombineerd met een 3-gangen diner. 

Interieur: Gemoedelijke Rotterdamse sfeer
Groepen: Klein en groot
Parkeren: Gratis parkeren

Activiteiten bij Mooii

Moorddiner
Moorddiner

Hou je van interactie en acteren?
En hou je van een 3-gangen diner?

Dan is het moorddiner uitermate geschikt!

Lees meer
Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
QUIZ SHOW DELUXE 2.0
QUIZ SHOW DELUXE 2.0

Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na heel veel brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Tijd voor interactie en een missie!

Lees meer
High Tech Communication Box
High Tech Communication Box

Ieder team van 2 tot 6 personen ontvangt een High Tech Communication Box. Eenmaal open begint deze te roken, te piepen en te kraken. Krijgen jullie de timer op tijd gestopt?

Lees meer
VR Escape Room
VR Escape Room

Een Escape Room en VR? Nou, dat leggen we je uit. De spelers zonder VR bril hebben namelijk de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key hierbij. Dit levert hilarische taferelen op!

Lees meer

Meer over Restaurant Mooii

Graag een bedrijfsuitje in combinatie met een diner? Dat is mogelijk bij Restaurant Mooii in Rotterdam! Restaurant is een evenementenlocatie in Rotterdam gelegen aan het Gelderseplein in de Oude Haven. Op deze locatie kunnen verschillende activiteiten gedaan worden in combinatie met een diner of buffet. Hierdoor is Restaurant Mooii een zeer geschikte locatie voor een bedrijfsuitje, een voorbeeld van een activiteit is Out of the Box.

3
Meer informatie over deze evenementlocatie

Eventlocatie Rotterdam

Restaurant Mooii is gevestigd in de Oude Haven in Rotterdam aan het Gelderseplein. Het is dus gelegen in het centrum van Rotterdam, zo’n 15 minuten rijden van de A16. Bij deze locatie zijn veel mogelijkheden voor activiteiten gecombineerd met eten. Dit maakt Restaurant Mooii een zeer geschikte evenementenlocatie. 

Samenwerking Uitjesbazen

Restaurant Mooii in Rotterdam is een zeer geschikte eventlocatie, dat is de reden dat Uitjesbazen samenwerkt met Restaurant Mooii. Er hangt een gemoedelijke Rotterdamse sfeer en is gelegen op een erg charmante locatie, dit maakt het voor bedrijfsuitjes erg aantrekkelijk. Meedere activiteiten van Uitjesbazen zijn mogelijk bij Restaurant Mooii.

Locatie Mooii

Ook samenwerken met Uitjesbazen?

Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer weten over onze uitjes? Bekijk al onze uitjes.

Andere samenwerkingen van Uitjesbazen

Gasthoeve Adrichem – Beverwijk
Gasthoeve Adrichem – Beverwijk

Een unieke gezellige evenementenlocatie voor een bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Een bedrijfsuitje of groepsactiviteit combineren met een diner? Dat is mogelijk bij Gasthoeve Adrichem!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M