fbpx

Out of the Box Hogeschool Utrecht

Teambuilding game voor introductiedag 85 studenten.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Out of the Box Hogeschool Utrecht

 

Dé ultieme teambuilding game

Op dinsdag 25 augustus mochten wij een activiteit organiseren voor tijdens de introductiedag voor studenten van de Hogeschool Utrecht. Het uitje is georganiseerd in overleg met Karin Vernet. Het contact voorafgaand was volgens haar heel duidelijk en benaderbaar. Hoe Karin bij Uitjesbazen terecht is gekomen? Niet ‘simpelweg’ via Google, maar via een presentatie van Uitjesbaas Joris bij een onderwijsseminar bij de Jaarbeurs in Utrecht! Wist Joris dus toch een goede indruk achter te laten..

 

Out of the Box Utrecht

Dinsdag 25 augustus stond voor vele studenten van de opleiding ‘Management in de Zorg’ van Hogeschool Utrecht, de introductiedag op de planning. Wij hadden het geluk hier een onderdeel van uit te mogen maken!

Ruim 85 studenten voorzien van een teambuilding game. Dat doen wij maar al te graag. Onze Out of the Box game is hiervoor dé ideale activiteit. In teams aan de slag met uitdagende escape games. Een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Alleen door middel van de juiste samenwerking kom je tot de oplossing van de escape games!

Een geslaagde introductiedag

De leerlingen gingen enthousiast aan de slag. Onze ervaren en enthousiaste Uitjesbazen Matton, Lindsay, Pam en Renate zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid.

Zo geeft Karin aan: ‘’Mede dankzij jullie hebben we gisteren in Utrecht een mooie introductiedag gehad. Het spel Out of the Box werd heel enthousiast ontvangen. De begeleiders waren heel flexibel en dachten met ons mee. Dat hebben wij als heel prettig ervaren.’’

Karin beoordeeld ons dan ook met een mooi gemiddeld cijfer: 8,5!

Naar Out of the Box Meer over Uitjesbazen