fbpx

Out of the Box Boskalis

Unieke teambuilding game tijdens teamdag Boskalis.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Out of the Box Boskalis

 

Ontspannend én leuk

Op donderdag 16 juli mochten wij een activiteit organiseren voor de teamdag van een gering gezelschap van Boskalis. Na een meeting bij Landgoed Ulvenhart, was het tijd om de dag af te sluiten met een ontspannende teambuilding game. Wat wij hiervoor aanbieden? Talloze opties! Valérie van der Ven (Secretary HR Boskalis) koos voor onze Out of the Box activiteit. Ideaal voor iedere groepsgrootte. Dit was de juiste keuze. ‘’De tijd vloog voorbij!’’.

 

Ruim en divers aanbod bedrijfsuitjes

Al eerder hadden wij het geluk een bedrijfsuitje voor Boskalis te mogen organiseren. In het contact voorafgaand wordt gekeken waar de klant precies naar op zoek is. Wij bieden een ruim en divers aanbod aan teambuilding activiteiten. Hierdoor kunnen wij goed inspelen op de wensen met betrekking tot de activiteit. Voor ieder wat wils!

Eind 2019 kregen wij van Valérie de vraag een uitje te organiseren waarbij zij een stukje natuur van de Veluwe konden verkennen, inclusief teambuilding en actie. Onze Doldwaze Solexrace sloot hier perfect op aan. De natuur verkennen door middel van een Solex, en tegelijkertijd ‘doldwaze’ teambuilding opdrachten uitvoeren. Welk team weet met de meeste dieren op de foto te gaan? Door een positieve en enthousiaste eerste ervaring met Uitjesbazen, besloot Valérie opnieuw een kijkje te nemen op onze website.

Out of the Box – de ultieme teambuilding game

Haar oog viel ditmaal op onze Out of the Box activiteit. Ideaal om de teammeeting bij Landgoed Ulvenhart mee af te sluiten. Na de offerteaanvraag volgde ons aanbod en snel de bevestiging. Het contact voorafgaand verliep ‘’Prima, snel en alles duidelijk’’, aldus Valérie.

Leuk dat Out of the Box, maar wat is het? Een uitdagende escape game. Ieder team (+/- vijf personen) krijgt een grote, mysterieuze box. Deze box bevat twaalf kleine boxjes met ieder een unieke escape game. De meest uitdagende elementen uit een escape room zijn samengevoegd in deze box.

Een wirwar van ingenieuze games, muziek, codes, sloten, blacklights en nog veel meer komt voorbij tijdens dit bedrijfsuitje. Zo geeft Valérie aan: ‘’De activiteit was erg leuk, de tijd vloog voorbij. Uitdagend en afwisselende opdrachten. Divers. Zit echt goed in elkaar’’.

Geslaagde teamdag

Naast de uitdagende games bieden wij de optie om de box te personaliseren. Hiervoor leverde Valérie een aantal vragen over Boskalis aan. Wanneer de deelnemers deze goed wisten te beantwoorden, konden zij een hint verdienen voor een van de boxjes.

Onder begeleiding van onze ervaren Uitjesbaas Wout, is gezorgd voor een geslaagde teambuilding activiteit! De reacties na afloop klonken dan ook positief: ‘’Iedereen was onder de indruk van de moeilijkheidsgraad: de games waren écht uitdagend’’. Tot slot geeft Valérie dan ook aan dat ze deze activiteit zeker zou aanraden aan anderen. Het algeheel verdient zeker een ruimvoldoende: 8 points go to… the Uitjesbazen!

Naar Out of the Box Meer over Uitjesbazen