fbpx

Moordspel Exclusive Kyocera Senco

Gepersonaliseerd bedrijfsuitje voor ruim 70 medewerkers!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Moordspel Exclusive Kyocera Senco

 

Een op maat gemaakt moordspel

Op vrijdag 11 september stond een bijzonder bedrijfsuitje op de planning voor ruim zeventig medewerkers van Kyocera Senco Netherlands B.V. Een teambuilding uitje voor alle medewerkers van verschillende afdelingen, op eigen locatie. In overleg met Uitjesbaas Jasper heeft de personeelsvereniging van Kyocera Senco gekozen voor een volledig op maat gemaakt Moordspel Exclusive. ‘’Het heeft zeer goed geholpen om de afdelingen dichter bij elkaar te brengen’’.

 

Gepersonaliseerd bedrijfsuitje

De personeelsvereniging van Kyocera Senco Netherlands, is wegens de situatie omtrent COVID-19 op zoek gegaan naar bedrijfsuitjes die mogelijk zijn op eigen locatie. Op deze manier kwamen zij al snel bij Uitjesbazen terecht. Na telefonisch contact met Jasper ontvingen zij later per mail diverse offertes. De uiteindelijke keuze is gevallen op het Moordspel Exclusive. Een volledig gepersonaliseerd bedrijfsuitje. Al vooraf is onze altijd enthousiaste en ervaren Uitjesbaas Matton richting Lelystad gegaan, om een aantal medewerkers van Kyocera Senco te filmen. Op basis hiervan wordt een introductie filmpje gemonteerd die op de dag zelf tijdens de speluitleg wordt getoond. Daarnaast worden vijf collega’s op de dag zelf aangewezen als verdachten. De sfeer zat er direct in!

Verbinding tussen verschillende afdelingen

Na de uitleg werden de teams gevormd. Ieder team kreeg een op maat gemaakt moordmagazine mee en gingen direct fanatiek aan de slag. Op zoek naar de waarheid. Wie is de moordenaar, wat is de moordlocatie en het moordwapen?! De teams moesten hiervoor kriskras van locatie naar locatie, verdachten ondervragen, denkspellen oplossen, samenwerken en nog veel meer. ‘’We hebben een leuke middag gehad en het heeft zeer goed geholpen om afdelingen dichter bij elkaar te brengen’’, aldus de personeelsvereniging van Kyocera Senco Netherlands.

Geslaagde teambuilding activiteit

De middag werd afgesloten in het zonnetje met een heerlijke BBQ en koud drankje. Iedereen kijkt terug op een geslaagde dag. Zo geeft de personeelsvereniging van Kyocera Senco Netherlands tot slot aan: ‘’We hebben een zeer leuke middag gehad. Iedereen vond het ontzettend leuk en gezellig om te doen. Voor ons als PV perfect om te horen!’’.

Naar Moordspel Exclusive Meer over Uitjesbazen