fbpx

Introductiedagen Aeres MBO Barneveld

Vier unieke teambuilding games, vier dagen lang.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Introductiedagen Aeres MBO Barneveld

 

Dé leukste introductie ooit!

Dinsdag 8 september tot vrijdag 11 september stonden de introductiedagen van Aeres MBO Barneveld op de planning. Uitjesbazen had het geluk hier een onderdeel van uit te mogen maken. Vier dagen lang. Vier verschillende opleidingen. Vier activiteiten per dag. Dat hebben we gevierd!

 

Samenstelling van diverse teambuilding activiteiten

Voor de introductiedagen stonden per dag vier verschillende teambuilding activiteiten op het programma: Highland Games, Maffia Gijzeling, Foute Bingoshow én Quaranteambuilding. ‘’Harstikke leuke games, voor iedereen zat er iets tussen’’, aldus Stella Faure. De leerlingen gingen sportief aan de slag tijdens de Highland Games, werden overvallen door de Italiaanse Maffia én kregen een training van de lachspieren tijdens de Foute Bingoshow en Quaranteambuilding.

Een mooie mix van activiteiten waardoor de leerlingen elkaar tijdens de introductie beter kunnen leren kennen. Zo bevestigd Stella: ‘’Je kon zien dat de studenten aan het begin van de dag nog wat terughoudend waren, maar aan het einde van de dag duidelijk meer naar elkaar toegegroeid zijn’’.

Inclusief heerlijke lunch en pizza’s

Tussen de fanatieke games door konden de leerlingen genieten van een heerlijke lunch, geheel verzorgd door ons, de UitjesBroodjesbazen. Iedere ochtend werd hard gewerkt om ervoor te zorgen dat er voldoende broodjes richting Barneveld mee konden. En wat is de perfecte manier om zo’n actieve dag af te sluiten? Juist. Met overheerlijke pizza’s van M&L Italian Pizzeria.

Tot in de puntjes perfect georganiseerd

Wij kijken terug op vier mooie energieke dagen, die ook in goed overleg met de veiligheidsregio, zijn georganiseerd. Wij hebben genoten van het enthousiasme en de fanatieke deelname van alle leerlingen van AERES- Dierverzorging, Vee-GGI, Diermanagement en Hippisch.

Tot slot geeft Stella aan: ‘’Het was perfect georganiseerd, tot in de puntjes. Dank voor de organisatie en de leuke en enthousiaste begeleiding op onze locatie’’.

Naar onze uitjes Meer over Uitjesbazen