fbpx

Escape the Firm Universiteit van Amsterdam

Uitdagende online game voor 40 deelnemers.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Escape the Firm Universiteit Amsterdam

 

Een mysterieus pakketje

Op dinsdag 8 september ontvingen ruim veertig collega’s van de Universiteit van Amsterdam een mysterieus pakket. Een pakket met raadselachtige inhoud. Tijd voor Escape the Firm!

 

Unieke online teambuilding game

Escape the Firm is een unieke teambuilding game van Uitjesbazen, speciaal ontwikkeld om vanuit thuis te spelen. De game staat volledig in het teken van digitalisering, data en privacy. De collega’s van de Universiteit van Amsterdam speelde in teams. Aan hen de taak het mysterie op te lossen. De escape game begon direct bij het openen van het pakketje. Om het mysterie op te lossen, kregen de deelnemers de taak om een eigen datacenter op te bouwen, bestaande uit vier servers. Dat lijkt in het begin makkelijker dan het is..

Een spannende uitdaging

Zo gaf Sophie Boerman (Assistant Professor of Persuasive Communication) aan: ‘’Echt een uitdagende game. Bijna iedereen liep vast bij code 2. Gelukkig kwam ikzelf na een tijdje achter de oplossing en kon ik andere teams helpen!’’. De reacties na afloop klonken dan ook erg positief: ‘’Het was echt super leuk en uitdagend. We hadden allemaal zeker langer nodig dan 90 minuten. Iedereen heeft het heel leuk gevonden. Vooral echt leuk dat iedereen echt iets fysieks in huis had en daarmee aan de slag kon gaan.’’ Kortom, het ideale bedrijfsuitje, waarbij samenwerking van essentieel belang is.

Naar Escape the FirmMeer over Uitjesbazen