fbpx

Bingoshow Haga Ziekenhuis

Hilarisch bedrijfsuitje voor ruim zeventig zorgmedewerkers!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Foute Bingoshow Haga Ziekenhuis

 

Wie wint de prijzen?

Barbara Maters is verantwoordelijk voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van de ziekenhuisapotheek van het Haga ziekenhuis in Den Haag. Op 28 november 2019 lag de verantwoordelijkheid voor het organiseren van een spetterende avond voor 70 zorgmedewerkers bij Uitjesbazen. Wij vroegen Barbara na afloop van het bedrijfsuitje of Uitjesbazen net zo goed kan zorgen als haar team…

 

Bedrijfsuitje voor iedereen

Barbara heeft via onze website twee vrijblijvende offertes aangevraagd. Met het oog op de diverse doelgroep was ze op zoek naar een activiteit die geschikt was voor jong en oud, man en vrouw. Haar doel was een geslaagde avond voor haar hele team.

Persoonlijk contact.. met (vrij)gezellige collega’s

Uitjesbazen reageert binnen 24 uur naar aanleiding van een offerteaanvraag. Projectbaas Jasper neemt telefonisch contact met Barbara op. Hij probeert een duidelijk beeld te schetsen van de wensen en behoeften van onze klanten, zo ook bij Barbara.

Dit zorgt ervoor dat wij een passend aanbod kunnen doen. Barbara legt uit: ‘Het contact met Jasper was snel en accuraat’. Na het telefonische contact volgen een aantal mails. Dit zorgt voor een duidelijk overzicht van de gemaakte afspraken.

De zorg voor de activiteit, van begin tot eind, wordt Barbara volledig uit handen genomen.

Bedrijfsuitje inclusief diner

De wens van Barbara gaat uit naar een activiteit inclusief diner. Het liefst in omgeving Den Haag. Jasper regelt restaurant Rootz. Een aantal van de medewerkers volgen een halal dieet. Wij zorgen ervoor dat het restaurant rekening houdt met deze dieetwensen.

Goed verzorgde presentatie

Donderdag 28 november was het showtime. De medewerkers van ziekenhuis Haga werden vriendelijk ontvangen door restaurant Rootz in Den Haag.

De avond werd gestart met een voor- en hoofdgerecht. Om 19.30 startte de XXL Bingoshow. Deze werd enthousiast gepresenteerd door Matton en Pam.

Barbara omschrijft de show als een geslaagde avond: ‘De presentatie werd goed verzorgd door Matton en Pam. De concentratie van het publiek nam tegen het einde van de show iets af, maar dit mocht de pret niet drukken.’ Als kers op de taart werd na afloop het dessert opgediend.

Verdere medicijnen niet nodig, Uitjesbazen volledig gezond verklaard

Het bedrijfsuitje in de zorg werd zowel door het ziekenhuispersoneel van het Haga Ziekenhuis, als door onze presentatoren Matton en Pam als geslaagd bestempeld. Barbara beoordeelt Uitjesbazen met een 9, daar zijn we erg trots op.

We hopen Barbara volgend jaar weer te mogen verrassen met een bedrijfsuitje uit ons diverse assortiment.

Naar Foute Bingoshow Meer over Uitjesbazen