fbpx

Quiz show Deluxe Avans Hogeschool

Interactief bedrijfsuitje voor 150 medewerkers Avans

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Quizshow Deluxe Avans Hogeschool

 

Quiz Show Deluxe 2.0

Vrijdag 13 december organiseerde Uitjesbazen een Quiz Show Deluxe voor het personeel van Avans Hogeschool in Den Bosch. Mariëlle van den Berg is verantwoordelijk voor de communicatie, PR & voorlichting. En zo dit jaar ook voor het bedrijfsuitje van Avans. Via haar vorige werkgever was ze al eens in contact geweest met Uitjesbazen. Dit was zodanig goed bevallen, dat ze nogmaals contact opnam met Dirk.

 

Interactieve show 150 personen

In het verleden bestond het bedrijfsuitje van Avans vaak uit een feestavond. In 2018 werd voor het eerst een activiteit georganiseerd. Mariëlle ondervond dat het personeel meer contact met elkaar maakte, wanneer ze in teams de strijd met elkaar aangingen.

Gezien de 150 medewerkers, kent niet iedereen elkaar. Vandaar dat Mariëlle voorstander is geworden van een activiteit waardoor het onderlinge contact gestimuleerd werd. Zo zorgde Uitjesbazen ook voor teambuilding bij de docenten.

Passend advies

Mariëlle heeft via de mail en telefoon contact gehad met projectbaas Jasper. Mariëlle: ‘Jasper was duidelijk, meedenkend en gaf een passend advies.’ Jasper beval de Quiz Show Deluxe aan. Een quiz met zeer diverse spelrondes. Dit zorgt ervoor dat iedereen van het diverse publiek een geslaagde avond zou hebben. Een quiz waarbij je moet communiceren om de meeste punten binnen te harken.

De Quiz Show Deluxe

De quiz bestond uit verschillende rondes. Op aanvraag van Mariëlle is er een top2000 ronde toegevoegd. Ook was er een gepersonaliseerde ronde met vragen over (het personeel van) Avans.

De ronde ‘Doet ie ‘t, of doet ie ’t niet’, is een ronde waarbij de deelnemers een filmpje te zien krijgen met een medewerk(st)er van Avans. Het publiek moet raden of de deelnemers bijvoorbeeld in een leeuwenpak iemand durven te omhelzen in het openbaar. Een ronde waarbij de lachspieren getest worden.

Chemie tussen presentatie duo

De presentatie van de Quiz werd verzorgd door Uitjesbazen Jasper en Rick. ‘Een spontaan duo, je kon merken dat er chemie was tussen die twee. Ze durfden een grapje te maken en voelde de zaal goed aan.’, aldus Mariëlle.

De planning had 1,5 uur gereserveerd voor de Quiz Show. Door het enthousiasme van Jasper en Rick liep deze planning iets uit. Timemanagement; een leerpunt voor ons voor de volgende keer. Time flies when you are having fun!

Een dikke voldoende

De quiz vond plaats in de Verkadefabriek in ’s-Hertogenbosch. Deze had Mariëlle zelf geregeld. Wat de organisatie van de activiteit betreft, heeft zij het gevoel gehad dat ze volledig ontzorgd werd.

Met trots kunnen we zeggen dat ze ons beoordeelt met een 8,5; een dikke voldoende. Wij hopen dat we Mariëlle en haar team, nog eens mogen vermaken met één van de activiteiten uit ons zeer diverse aanbod voor bedrijfsuitjes voor hogescholen.

Naar Quiz Show Deluxe Meer over Uitjesbazen