fbpx

Doomsday: Haaglanden Medisch Centrum

Interactieve escape game voor een grote groep!

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Doomsday: Haaglanden Medisch Centrum

 

Levensecht escape avontuur

Eind mei kregen we een telefoontje van Sonja Jansen met de vraag of we een personeelsuitje konden regelen in een escape room thema. Ja zeker! Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. In overleg met Uitjesbaas Dirk werd al snel gekozen voor Doomsday; een levensecht escape avontuur vanuit jouw eigen locatie. ‘’Het was interactief, een combinatie van digitaal en fysiek, én inclusief een briljante doos vol materialen!’’, aldus Sonja.

 

Doomsday bedrijfsuitje

Via Google is Sonja op zoek gegaan naar een escape room die geschikt was als bedrijfsuitje voor een grote groep. Bij voorkeur een uitje waarvan de antwoorden niet online te vinden zijn en waarbij een combinatie wordt gemaakt van zowel fysieke als digitale componenten. Hier sluit het Doomsday-event perfect bij aan. De Doomsday Clock is een symbolische klok die aangeeft hoe dicht we bij een fatale ramp zijn, die het einde van de mensheid kan betekenen. Tijdens het Doomsday event kruipen deelnemers in de rol van wetenschappers. Het uiteindelijke doel is om Doomsday te voorkomen!

Interactieve teambuilding activiteit

Dinsdag 29 juni was het zover. Het personeelsuitje voor ruim veertig medewerkers van het HMC stond op de planning. Vooraf ontvingen zij per team een overleving box. Vol met kaarten, puzzels met special-effects, posters en nog veel meer. Door middel van ‘levensechte’ nieuwsuitzendingen, de diverse puzzels en een eigen research-wall gingen deelnemers enthousiast aan de slag. ‘’Het was erg leuk, we hebben veel gelachen, stress gehad van de spanning en het uiterste eruit gehaald. De duur was lang, maar de tijd vloog voorbij’’, aldus Sonja.

Geslaagd personeelsuitje

Deelnemers kijken terug op een geslaagde middag. Wat waren de reacties? Cool. Gaaf. Leuker dan vooraf gedacht! Sonja beoordeelt ons dan ook met een mooie 9! “De prijs was aan de hoge kant, maar het was het uiteindelijk meer dan waard!”.

Naar Doomsday: The Package Meer over Uitjesbazen