Laat jouw mening achter?

Wij kunnen heel hard roepen dat we de beste van Nederland zijn. Dat wij voortaan in je geheugen gegrift staan als je je uitje via ons hebt geregeld. Dat je ‘s nachts over ons droomt. Over Dirk, Joris of een van de andere Uitjesbazen. Dat je overweegt om ons logo op je arm te laten tatoeëren 😉, net zoals onze eindbaas Joris. Of een fanpage op Facebook op te richten speciaal voor de Uitjesbazen?

Kunnen we zelf gaan roepen. Heel makkelijk. Ook omdat het in de lijn der verwachting ligt dat bovenstaande gaat gebeuren. Maar we vinden het fijner om je dat zelf te laten doen:

Referenties

Avans Hogeschool Den Bosch | Quiz Show Deluxe 2.0

Avans Hogeschool Den Bosch | Quiz Show Deluxe 2.0

Bedrijfsuitje Avans HogeschoolUitjesbazen organiseert bedrijfsuitje voor Avans in Den Bosch Vrijdag 13 december organiseerde Uitjesbazen een QuizShow Deluxe voor het personeel van Avans Hogeschool in Den Bosch. Mariëlle van den Berg is verantwoordelijk voor de...

Lees meer
Haga Ziekenhuis Den Haag | De Foute Bingoshow

Haga Ziekenhuis Den Haag | De Foute Bingoshow

Bedrijfsuitje Haga ZiekenhuisVerdere medicijnen niet nodig, Uitjesbazen volledig gezond verklaard Barbara Maters is verantwoordelijk voor het jaarlijkse bedrijfsuitje van de ziekenhuisapotheek van het Haga ziekenhuis in Den Haag. Op 28 november 2019 lag de...

Lees meer

Recensies

Hele leuke escaperoom gespeeld bij

Hele leuke escaperoom gespeeld bij uitjesbazen! De spelletjes waren moeilijk genoeg, maar het was zeker mogelijk om ze op te… Lees meer “Hele leuke escaperoom gespeeld bij”

Maike

Tijdens deze gekke corona tijden

Tijdens deze gekke corona tijden kunnen de fysieke teamuitjes niet doorgaan, dus moesten we een andere manier bedenken om weer… Lees meer “Tijdens deze gekke corona tijden”

Parvin

Luc

Het was een top ervaring! We hebben zoveel lol gehad met ons team. Als je over de eerste schaamte bent… Lees meer “Luc”

Janny

Gisteravond met de hele familie Ik hou van Holland gespeeld. Super leuk en heel veel lol gehad. Een aanrader! Zit… Lees meer “Janny”

Yvette

Wij hadden de pubquiz gedaan afgelopen zaterdag. Het was heel erg leuk en hebben een leuke avond gehad van ongeveer… Lees meer “Yvette”

Ontzettend leuke opdrachten, avondvullend programma

Ontzettend leuke opdrachten, avondvullend programma en een aanrader voor teamuitjes op afstand!

Qwen

Uitjesbazen

Binnen 3 werkdagen in huis
Gebaseerd op succesvolle quiz
Gezelligste quiz van Nederland
8 te gekke rondes
Voor kleine en grote groepen

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

De 'Ik hou van Holland' quiz is bijna van jou!
M

Laat hier een review achter!

M