Pubquiz

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Aantal keer geboekt

389

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Pubquiz

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Wil je toch een pubquiz spelen? Geen probleem. Wij bieden nu als online teambuilding uitje: de online pubquiz! Een hilarisch, gezellig en volledig coronaproof uitje

Ben jij iemand die overal iets vanaf denkt te weten? Heb je een brede algemene kennis of vind je het gewoon leuk om de strijd aan te gaan met je vrienden, collega’s of teamgenoten? Dan is de pubquiz het ideale avondje uit. In een leuke ontspannende sfeer zorgen wij ervoor dat de spanning tot grote hoogte zal stijgen als er een fanatieke strijd zal losbarsten om de eretitel: De allergrootste Quiz-Koning! Tijdens deze avond kun je laten zien dat je de meeste kennis hebt op het gebied van sport, nieuws, muziek en nog veel meer.

 • De leukste presentatoren in gelikte outfit
 • Zeer originele vragen
 • Eén en al gezelligheid gegarandeerd
 • 8 totaal verschillende rondes
 • Grote trofee voor winnende team!
3
Meer informatie over dit uitje

Pubquiz – het uitje

De groep waarmee gespeeld gaat worden wordt door de quizmaster welkom geheten onder het genot van een drankje. De spelregels worden uitgelegd en de teams worden gevormd als dit nog moet gebeuren. Vervolgens worden de meest uiteenlopende vragen gesteld, om erachter te komen wie de grootste kenner is van allemaal. Met alleen gokken val je snel genoeg door de mand, want als er een open vraag of snelheidsvraag wordt gesteld valt er namelijk niets te gokken. Wie stond er ook al weer aan de leiding van de DSB bank? Wie is ook al weer die vrouw die ooit aan de lama’s mee deed? Dit soort vragen zullen allemaal aan bot komen in deze interactieve pub quiz.

Voor grote groepen hebben wij de Quiz Show Deluxe 2.0 ontwikkeld, deze wordt speciaal op maat gemaakt voor jullie eigen groep. Klik hier voor meer informatie!


 “Super gezellig om de pubquiz te hosten! Soms wil ik ook gewoon meedoen in de groep, in die pubsfeer en alle drank haha:-)” aldus Uitjesbaas Jordi.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat de pubquiz garant staat voor gezelligheid, maar ook erg goed verzorgd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 8 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 8 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

EK Escape Spel: SV De Mafklappers
EK Escape Spel: SV De Mafklappers

De game voor dit EK! S.V. De Mafklappers is een hilarisch en ludiek escape spel voor 2 – 4 personen. Word lid van S.V. De Mafklappers en laat het EK volledig uit de hand lopen. In 7 speelrondes gaan jullie wedstrijden manipuleren, saboteren, omkopen. Jullie hebben er alles voor over om Oranje kampioen te maken.

Lees meer
Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M