Pretpark Adventure

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Aantal keer geboekt

589

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Pretpark Adventure

Naar het pretpark, maar dan echt even helemaal anders! Spanning, actie, teambuilding, gezelligheid en humor komen samen in de Pretpark Adventure. En dat in jouw pretpark naar keuze.

Op zoek naar een online uitje?

Natuurlijk hebben wij dat ook! Wat wil je doen? Misschien een online bingo spelen of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

In teams strijden jullie met en tegen elkaar. Jullie gaan het pretpark in op een manier, zoals jullie nog nooit naar een pretpark zijn geweest. Speel slim als team, scoor zo veel mogelijk punten en wie weet wordt jullie team de winnaar van de Pretpark Adventure!

 • Mogelijk in ieder pretpark of dierentuin
 • Entreeticket inbegrepen
 • Herontdek je jeugd, op een volwassen manier
 • De game zit uitermate goed in elkaar door onze speciaal ontwikkelde app game
 • Nieuw soort teambuilding, met een knipoog
3
Meer informatie over dit uitje

Pretpark Adventure – het uitje

Dit uitje start al ver voordat jullie ook nog maar een stap in het pretpark gezet hebben. Vooraf hebben we al verschillende keren contact met elkaar gehad, dus alles is goed voorbereid. We hebben de teams al gevormd. Langzaamaan wordt het spel duidelijk voor iedere deelnemer. Door middel van onze app game worden de teams en captains van ieder team bekend gemaakt. Én iedereen zal de officiële trailer al binnen krijgen. De spanning zit er al meteen in.

Aangekomen bij het pretpark worden jullie opgevangen door onze spelleiding. Alles zal helder en duidelijk aan jullie worden uitgelegd. Vervolgens kunnen alle teams de benodigde materialen op komen halen bij de jury. Tijd om van start te gaan: the gates are open!

Pretpark Adventure – De winnaar

De bedoeling is om zoveel mogelijk punten binnen te slepen met je team. Maar pas op: andere teams kunnen ook weer punten afsnoepen van jullie puntentotaal! Bij verschillende attracties staan onze juryleden. Hier hebben zij speciale opdrachten die bij de attractie horen. Hebben jullie ooit een gezegde moeten raden terwijl je in een zweefmolen zit? Of een Sudoku op moeten lossen in het reuzenrad, voordat je weer beneden bent? Het winnende team gaat er met de grote Pretpark Adventure trofee van door!


“Zelfs 10 minuutjes wachten in de rij is bij dit spel hilarisch” aldus uitjesbaas Richelle


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Dit kan zowel in het park als op een andere leuke locatie. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Pretpark Adventure’ dag, een dag zal zijn waar nog lang over nagepraat wordt.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 49.50 P.P.
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

4 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

4 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M