Slider

Party fotoshoot!

Jij bent de uitverkorene en mag het vrijgezellenfeest van je vriendin regelen? Vereeuwig het vrijgezellenfeest met een te gekke party fotoshoot! Onze party fotoshoot is uniek in Nederland en levert gegarandeerd de mooiste foto’s op die je voor altijd op de schouw kunt bewaren. Wij bezorgen je een dag en herrinnering om nooit meer te vergeten! Maar… wat maakt deze fotoshoot zo speciaal? Geen standaard standjes of gewone kleding, nee, wij doen het compleet anders! Wil je zeker weten dat alles goed verloopt en het een geslaagd vrijgezellenfeest wordt? Geen probleem, neem geen risico en boek de Party Fotoshoot! Gezellig, grappig en… voor eeuwig!

  • Een regisseur gespecialiseerde in te gekke, leuke, serieuze, maar ook écht doldwaze foto’s
  • Zowel individuele foto’s als veel groepsfoto’s
  • Veel verschillende attributen en kledingstukken voor te gekke foto’s
  • Een speciale, unieke fotoshoot op locatie
  • Fotoshoot aan te passen naar eigen wensen

Meer informatie over dit uitje

Party fotoshoot – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn. Aan de hand van jullie wensen zorgen wij voor de juiste benodigdheden voor jullie ideale fotoshoot. Met een regiseur die gespecialiseerd is in gekke, leuke, serieuze, maar ook écht doldwaze standjes en aankelding gaat de fotograaf jullie onder handen nemen. Terwijl we een gezellige standswandeling maken langs de leukste plekjes van de stad worden er foto’s gemaakt. Op iedere locatie maken we een stop. Hier nemen we de tijd voor een paar ludieke foto’s, serieuze foto’s of de gulden middenweg. Het doel van deze dag is om van iedereen persoonlijk een leuke en een gekke foto te maken + veel groepsfoto’s variërend van kleurrijk, tot zwart/wit tot gek, tot serieus.

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Party Fotoshoot’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

“De Party Fotoshoot is mijn favoriete shoot. Het is altijd leuk om mee te denken over het maken van de meest doldwaze foto’s, daarnaast is het ook altijd mooi om te zien hoe blij mensen zijn met het eindresultaat.” Aldus projectbaas Carlijn.

Laat jezelf eens lekker gaan!

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes

€ 29,50 P.P.

Niet goed, geld terug

Vanaf 10 personen

}

2 uur

Overal in Belgie Overal in Nederland

0413-302773

Grote groepen ontvangen korting

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room Maffia Gijzeling

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes

Virtual Reality op Locatie

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes