Tijdelijk niet beschikbare uitjes

Onderstaande uitjes zijn helaas niet meer te boeken bij ons. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Filters

Categorieën:
Soort uitje:


Plaats:


Jachtseizoen – Bedrijfsuitje
Jachtseizoen – Bedrijfsuitje

Jachtseizoen bedrijfsuitje voor jullie bedrijf of organisatie? Durven jullie de strijd tegen de achtervolgers aan te gaan? Speel dit van YouTube bekende achtervolgingsuitje nu zelf!

Lees meer
Wie ben ik?! – Spelshow
Wie ben ik?! – Spelshow

Heb jij zin in een super gezellige en nostalgische teambuilding activiteit? Dan ben je bij ‘Wie ben ik?!’ aan het juiste adres! Dit welbekende spel van tv zal garant staan voor lachen, gieren en brullen.

Lees meer
Weet ik Veel – Spelshow
Weet ik Veel – Spelshow

Kom erachter wie nu eigenlijk het meeste weet en wie het meesterbrein is binnen jullie bedrijf. Weet ik veel bedrijfsuitje is hier de perfecte spelshow voor om dit voor eens en altijd te bepalen!

Lees meer
Van je vrienden moet je het hebben – Spelshow
Van je vrienden moet je het hebben – Spelshow

Van je vrienden moet je het hebben is perfect geschikt voor een vrijgezellenfeest en vriendendag. Speel in teams en daag elkaar uit. Wie durft er de meest hilarische en gênante opdrachten uit te voeren? Vind voor eens en altijd uit wie de waaghalzen zijn onder jullie en wie zich niet voor gek laat zetten.

Lees meer
Alles Mag op Zaterdag
Alles Mag op Zaterdag

Alles mag op zaterdag als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag? Speel te gekke en hilarische opdrachten in deze welbekende tv-show samen met jouw collega’s, vrienden of familie op jullie eigen locatie!

Lees meer
1 tegen 100 – Spelshow
1 tegen 100 – Spelshow

Speel nu zelf het populaire tv-programma 1 tegen 100! Deze spelshow kun je spelen tegen en met je collega’s, vrienden of familie. Wie ó wie wordt er uitgekozen om naast onze enige “echte” Caroline Tensen plaats te nemen? Weet jij iedereen weg te spelen en zo de winnaar te worden van 1 tegen 100?

Lees meer
The Big Escape – Citygame
The Big Escape – Citygame

The Big Escape voor jullie bedrijf of organisatie? Bij Uitjesbazen is dat mogelijk! Van dit bloedstollende tv-programma hebben wij een ingenieus spel gemaakt. Baan je een weg door deze spannende escape game en strijd met én tegen je collega’s, vrienden of familie.

Lees meer
Escape Quiz
Escape Quiz

De Escape Quiz beleven met je collega’s, vrienden of familie? Uitjesbazen regelt dat voor jullie. Ontdek dit hersenkrakende spel en ontsnap! In gemaakte teams los je puzzels, raadsels en codes op om punten te scoren.

Lees meer
Office Escape – Bedrijfsuitje
Office Escape – Bedrijfsuitje

Ontsnappen uit jullie eigen kantoor? Uitjesbazen maakt dat mogelijk! Wij komen op jullie kantoor een heuse escape room bouwen. Lukt het jullie om binnen één uur uit je eigen werkruimte te ontsnappen? De tijd tikt… Vele raadsels, puzzels en codes moeten jullie zien te kraken. Ontsnap nu aan de dagelijkse sleur!

Lees meer
Kroongetuige – Bedrijfsuitje
Kroongetuige – Bedrijfsuitje

Speel met je collega’s, vrienden of familie de bloedstollende citygame Kroongetuige! Niet in Zweden dit keer… Maar wel in een stad naar keuze in Nederland of België! Kruip in de rol van een detective en los samen met je team een mysterieuze moord op. Een geweldige teambuilding activiteit waarbij niets is wat het lijkt!

Lees meer
Expeditie Robinson
Expeditie Robinson

Tegenwoordig hoef je niet meer te verkassen naar een onbewoond eiland om de Expeditie Robinson experience te beleven! Wij komen naar elke gewenste locatie, dus ook naar jullie bedrijf. Zijn jullie zijn echte waaghalzen die opzoek zijn naar spektakel tijdens jullie bedrijfsuitje? Dan is Expeditie Robinson perfect voor jullie!

Lees meer
Hunting an Internet Killer
Hunting an Internet Killer

‘Hunting an Internet Killer’ is geïnspireerd op één van de nieuwste hitseries van Netflix: ‘Don’t F**k With Cats’. De Amerikaanse documentaire-serie over de klopjacht op de Canadese moordenaar Luka Magnotta. Eén van de meest waanzinnige documentaires ooit gemaakt. En wij hebben The Game. Stap in de rol van internet-detectives en ga op jacht naar de man die wordt gezocht door het gehele internet.

Lees meer
Over de Rooie – Vrijgezellenfeest
Over de Rooie – Vrijgezellenfeest

In 1996 debuteerde ‘Over de Rooie’ op de Nederlandse televisie met als presentatrice Wendy van Dijk. Doel van het programma: voorbijgangers op straat vragen om vergaande opdrachten te vervullen met als beloning 1000 gulden. Wij hebben dit programma getransformeerd tot het ultieme spel voor een vrijgezellenfeest.

Lees meer
La Casa Escape
La Casa Escape

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Kruip in de huid van El Profesor en zijn kameraden. Beroof de Spaanse Munt en ontsnap op tijd met de buit. Los de meest uitdagende puzzels, morsecodes en games op. Lukt het jullie om uit handen te blijven van de politie?

Lees meer
Peaky Blinders vrijgezellenfeest
Peaky Blinders vrijgezellenfeest

By order of the Peaky f*cking Blinders! Altijd al eens willen leven in de roaring twenties? Dit is je kans! Kruip in de huid van Thomas Shelby en zijn kameraden en maak Birmingham onveilig. Word geheel in stijl gekleed en beleef de dag van je leven (naast je trouwdag dan 😉).

Lees meer
Black Mirror Escape Room
Black Mirror Escape Room

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op de populaire Netflix serie Black Mirror. Denk out of the box om uit deze escape room te ontsnappen. Net zoals in de serie, is alles futuristisch gericht. De meest bizarre en ondenkbare situaties zullen jullie moeten aanpakken. Weten jullie te ontsnappen binnen de tijd en zo de mensheid te redden van de ondergang?

Lees meer
Narcos Escape Room
Narcos Escape Room

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op de populaire Netflix serie Narcos. Denk out of the box om uit deze escape room te ontsnappen. Kruip in de huid van de Mexicaanse dealers en word de ultieme baas in het drugskartel. De meest bizarre en ondenkbare situaties zullen jullie moeten aanpakken. Weten jullie te ontsnappen binnen de tijd door genoeg drugs te produceren en dealen?

Lees meer
Breaking Bad Escape Room
Breaking Bad Escape Room

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op een van de beste series allertijden: Breaking Bad. Denk out of the box om uit deze escape room te ontsnappen. Kruip in de huid van de Walter White en Jesse Pinkman. Concurreer met andere drugsdealers en word de baas van het kartel. De meest bizarre en ondenkbare situaties zullen jullie moeten aanpakken. Weten jullie te ontsnappen binnen de tijd door genoeg blauwe crystal meth te produceren en dealen?

Lees meer
Stranger Things Escape Room
Stranger Things Escape Room

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op de populaire Netflix serie ‘Stranger Things’. Denk out of the box om uit “the Upside-Down” te ontsnappen. Kruip in de huid van Eleven en versla het kwade. Wat dit “kwade” is, is echter nog onduidelijk… Lukt het jullie om uit deze mysterieuze escape room te ontsnappen?

Lees meer
Undercover Moorddiner
Undercover Moorddiner

Genieten van een rustig diner zit er bij ons niet in… Baan je een weg door het hevigste drugskartel van Nederland. Deze activiteit is gebaseerd op de populaire Netflix serie: Undercover. Voorafgaand aan het diner, krijgt iedereen een rol toegewezen. Van onschuldige buurvrouw tot de heuse Ferry Bouman.

Lees meer
Sherlock Escape Room
Sherlock Escape Room

Deze nieuwe escape room is gebaseerd op de hitserie ‘Sherlock’. Denk out of the box om uit deze escape room te ontsnappen en vang alle kleine hints op als een echte Sherlock. Kruip in de huid van meneer Holmes en dokter Watson. Ontsnap niet uit zomaar een ruimte… maar uit jullie eigen nederige stulpje 221b Baker Street. Lukt het jullie om de moord zo snel mogelijk op te lossen en vervolgens te ontsnappen?

Lees meer
Hunted Citygame
Hunted Citygame

Hunted Citygame voor jullie bedrijf of organisatie? Bij Uitjesbazen is dat mogelijk! Van dit bloedstollende tv-programma hebben wij een ingenieus spel gemaakt. Strijd met én tegen je collega’s, vrienden of familie. Wie weet er uit handen te blijven van de recherche?

Lees meer
Fort Boyard – Bedrijfsuitje
Fort Boyard – Bedrijfsuitje

Fort Boyard voor jullie bedrijf of organisatie? Bij Uitjesbazen is dat mogelijk! Dit bloedstollende tv-programma hebben wij omgezet naar het ideale uitje voor jullie bedrijf. Baan je een weg door een echt fort en strijd met én tegen je collega’s in de meest bloedstollende spellen.

Lees meer
Wedden dat ik het Kan – Spelshow
Wedden dat ik het Kan – Spelshow

Heb jij zin in een super gezellige en nostalgische teambuilding activiteit? En ben je ook niet bang om je grenzen op te zoeken? Dan ben je bij ‘Wedden dat ik het kan?!’ aan het juiste adres! Dit welbekende spel van tv staat garant voor lachen, gieren en brullen.

Lees meer
Gooische vrouwen – Vrijgezellenfeest
Gooische vrouwen – Vrijgezellenfeest

Stapt een van jullie binnenkort in het huwelijksbootje, en zijn jullie opzoek naar de perfecte mix tussen genieten en actief bezig zijn voor een vrijgezellenfeest? Dan zijn jullie bij Gooische Vrouwen vrijgezellenfeest aan het juiste adres! Deze onvergetelijke dag verzorgen wij graag voor jullie op een locatie naar keuze.

Lees meer
Peking Expres – Citygame
Peking Expres – Citygame

Het succesvolle tv-programma hebben wij voor jullie omgetoverd tot heuse citygame! Ga in teams de strijd met elkaar aan om zo snel mogelijk een grote afstand tussen twee steden te overbruggen. Wie legt te voet of liftend de beste etappe tijd neer? Peking Express inspireerde Uitjesbazen tot een super spannende citygame: een race tegen de klok in een stad naar keuze!

Lees meer
Ranking the Stars – The Company edition
Ranking the Stars – The Company edition

Bijna iedereen kent het wel; Ranking The Stars, de tv-show. Hoe gaaf zou het zijn om dit te doen, maar dan met je eigen collega’s?! Kom achter iedere roddel en ontdek wie het meeste over elkaar weet. Onder begeleiding van onze enige “echte” Paul de Leeuw gaan jullie dit lachwekkende spel in! Dit welbekende spel van tv staat garant voor lachen, gieren en brullen.

Lees meer
Penoza Escape Room
Penoza Escape Room

Duik in de onderwereld in deze op Penoze geïnspireerde escape room. Laat de Carmen van Walraven in je los en ga om met misleiding, drugs, geld en spionage. Hebben jullie het in je om aan de top van de onderwereld te staan zonder gepakt te worden? Penoze Escape Room is een bloedstollende en spectaculaire escape room gebaseerd op de welbekende tv-serie Penoze.

Lees meer
De grote improvisatieshow – Bedrijfsuitje
De grote improvisatieshow – Bedrijfsuitje

Uitjesbazen heeft het hilarische tv-programma omgetoverd tot ideaal bedrijfsuitje! Bereid je voor op genoeg lachen, gieren en brullen. De leukste rondes, bekend van tv, komen voorbij. Een dag met onvoorbereide chaos begeleid door onze enige ”echte” Ruben van der Meer en Tijl Beckand.

Lees meer
Het zijn net Mensen quiz
Het zijn net Mensen quiz

Heb jij zin in een super gezellige activiteit waar de lachspieren flink getraind worden? Dan ben je bij de ‘Het zijn net Mensen Quiz’ aan het juiste adres! Dit welbekende tv-programma hebben wij omgetoverd tot heuse quiz, die garant staat voor lachen, gieren en brullen.

Lees meer
Mindf*ck Citygame
Mindf*ck Citygame

Mindf*ck Citygame is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Lees meer
NK Escape Rooms
NK Escape Rooms

Het Nederlands Kampioenschap Escape Rooms is het grootste escape room avontuur van Nederland! Voor ervaren en minder ervaren escape room spelers. Op zoek naar een bedrijfsuitje of groepsuitje? Twijfel geen moment en meld jouw team aan!

Lees meer
Crazy Escape
Crazy Escape

Crazy EscapeIncl. professionele BegeleidingCrazy Escape Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem...

Lees meer
Magic Dinnershow
Magic Dinnershow

Nothing is what it seems. Vooral niet tijdens de magic dinnershow. De verbaasde gezichten die onze ras-entertainer voortdurend tevoorschijn tovert bij de gasten is goud waard.

Lees meer
The Big Music Quiz
The Big Music Quiz

Wij sturen jullie onze eigen lopende muziek-encyclopedie ( lees spelbegeleider). Met zijn grote scala aan verschillende muzieksoorten gaan jullie in teams van +/- 7 personen de strijd met elkaar aan om die felbegeerde prijs!

Lees meer
Foute Vrienden
Foute Vrienden

Heb jij foute vrienden? Doe dan mee met dit geweldige uitje. Speel foute vrienden! Nu kan je eens echt het meest ultieme vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, of ander uitje beleven met je foute vrienden of natuurlijk je foute vriendinnen.

Lees meer
80’s / 90’s Quiz
80’s / 90’s Quiz

Ben jij opgegroeid in de jaren ’80 en ’90 en ben je nog steeds fan van U2 en Michael Jackson? Dan is de 80’s/90’s Quiz een ideaal uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s!

Lees meer
Bubbel Voetbal
Bubbel Voetbal

Op zoek naar een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje of vriendenuitje? Speel Bubbel Voetbal bij de Uitjesbazen en beleef hilarische momenten.

Lees meer
Weerwolf Diner
Weerwolf Diner

Op zoek naar een zinderend, smakelijk en bloeddorstig diner uitje? Kies voor het Weerwolven van Wakkerdam dineruitje!

Lees meer

Een persoonlijk advies over onze uitjes?

Ondanks dat bovenstaande uitjes mogelijk niet meer beschikbaar zijn, ben je bij ons niet aan het verkeerde adres voor onvergetelijke en te gekke uitjes. Laat onze Officebazen je helpen en vraag een gratis persoonlijk advies aan. Klik op de knop hieronder en laat je gegevens achter! 🙂

Overige uitjes

Meer informatie

Al onze uitjes in de categorie “Overige Uitjes” zijn helaas niet beschikbaar, neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of voor een alternatief uitje. Bovenstaande uitjes kunnen we door omstandigheden mogelijk niet aanbieden of bieden we door gebrek aan vraag niet meer aan. We hebben namelijk nog genoeg te gekke uitjes over :).

  • Professionals met liefde voor uitjes
  • Professionele begeleiding gedurende het bedrijfsuitje
  • De optie je uitje volledig te personaliseren
  • Vast aanspreekpunt in voorbereiding