fbpx

Outdoor teambuilding

Graag een outdoor teambuilding activiteit met je collega’s? Ga buiten de strijd met elkaar aan. Welk team weet er naar huis te gaan met de felbegeerde trofee?

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Outdoor teambuilding

Een activiteit in de heerlijke buitenlucht

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke outdoor teambuilding ervaring? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ga samen op avontuur tijdens één van onze stadsspellen of haal je oerkracht naar boven met de Highland Games. Met ons brede assortiment aan buitenactiviteiten is er voor ieder wat wils. Ga onderling de strijd aan en ervaar een bedrijfsuitje waar nog lang over gepraat zal worden.

Kies voor een leuke buiten activiteit

Uitjesbazen biedt veel verschillende mogelijkheden voor de leukste bedrijfsuitjes. Ben jij een liefhebber van spanning en puzzels. Probeer dan met Escape the City een uitdagende Escape Room. Hier moeten jullie als team samenwerken om te ontsnappen binnen een bepaald tijdslimiet.

Verbeter jullie teambuilding

Op zoek naar een actieve ervaring? Dan zijn onze stadsspellen perfect voor jou. Ontdek jullie favoriete stad op een bijzondere manier met Crazy 88. Hou je van raadsels, avontuur en sabotage? Wie is de Rat is dan jullie spel. Onze outdoor groepsactiviteiten zorgen voor een onvergetelijke en versterkende ervaring voor jouw team.

Bedrijfsuitje in de stad | Stadsspellen | Uitjesbazen

Een feestje op iedere locatie

Graag een keer de prachtige Veluwe of Ardennen ontdekken? Liever de moderne stad Rotterdam verkennen of toch het altijd gezellige Brabant induiken? Dat is allemaal mogelijk. Onze enthousiaste Uitjesbazen reizen met alle plezier heel Nederland en België door. Ze komen altijd naar jouw (eigen) gewenste locatie om jullie een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Voor ieder gezelschap

Graag met een groot team de strijd aangaan? Liever met een kleiner team? Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor zowel grote als kleine groepen. Kies jouw favoriete activiteit en beleef een spectaculair bedrijfsuitje.

Image

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een outdoor teambuilding activiteit met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

‘Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.’

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
19 personen
Crazy 88 Deluxe
Outdoor teambuilding Groningen

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Outdoor teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

”Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
15 personen
Wie is de Rat
Outdoor teambuilding Zwolle

Image

Voor dé kroon op jullie outdoor teambuilding activiteit!

Offerte aanvragen 0413-302773