Out of the Box

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Aantal keer geboekt

439

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Out of the Box

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Een escape game? Hebben we. Wij bieden nu als online teambuilding uitje: de online escape room Escape the Firm. Een volledig coronaproof uitje. Dat wil je toch?

Denk figuurlijk out of the box om letterlijk out of the box te geraken!

Terwijl de hype die momenteel gaande is omtrent escape rooms, heeft Uitjesbazen niet stil gezeten. Wij hebben gewerkt aan een nieuw concept: Out of the Box. De ultieme teambuilding game. In een groep van 4 tot 10 personen neem je plaats. Voor je staat een grote box. Op slot. Vol met ingenieuze games, inclusief bijbehorende prachtige verhalen. Deze box moeten jullie open zien te krijgen. En daarvoor moet Out of the Box worden gedacht. Eenmaal in de box gedoken? Dan is er een grote kans op het syndroom van insanity. Dit is geen officiele titel, maar hoe vaker dit wordt geboekt, hoe groter de kans is dat dit in het woordenboek terecht gaat komen. Een wirwar van verhaallijnen, games, vragen, logica, muziek, codes, sloten, kleine kistjes, grote kistjes, blacklights, hoooooooo wacht: we are going insane. Laten we het kort houden en er niet al te veel induiken nu.

 • Overal mogelijk, zowel binnen als buiten
 • Denk Out of the Box, ideale teambuilding game voor slimmeriken!
 • De meest ingenieuze en variërende games verzamelend en samengebracht in de ultieme teambuildingsgame
 • Voor iedere groep op maat te maken (met toegevoegde vragen over de groep)
 • Niet goed, geld terug garantie
3
Meer informatie over dit uitje

Out of the Box – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad zodat de activiteit perfect is voorbereid is door ons. Op de dag zelf komt onze begeleiding naar jullie toe met alle boxen, waarna de uitleg volgt. Dan nemen de teams plaats bij de boxen en start de game. Heeft de achtergrond muziek een reden, of is dit alleen voor de spanning en de stress? Om alle boxen open te krijgen moeten allerlei ingewikkelde codes worden ontrafeld. Sommige werden in de tweede wereld oorlog al gebruikt. Wiskundige spellen, ontworpen door beroemdheden een eeuw geleden. Afgewisseld met leuke, hippe spellen. Zo zijn we dan ook weer.

Wie is er als eerste ‘Out of the Box’?

Elke oplossing leidt weer naar de volgende game. Het team wat het beste samenwerkt zal als eerste de enigmacode ontcijferen die leidt naar de route Out of the Box. (Let op: het klinkt ingewikkeld, maar wij maken alles op maat, van makkelijk tot moeilijk, dus dit is voor iedereen goed te doen! Of niet.. Samen met jullie bepalen wij de moeilijkheidsgraad.)

Samenwerken = overleven!

“Zelden zoveel fanatisme gezien bij een uitje. Iedereen is echt hééél fanatiek!! En ik zelf snap er nog steeds geen snars van haha. Gelukkig hebben we altijd een mega draaiboek bij Uitjesbazen en hoef ik alleen maar te regelen dat alles vooraf goed geregeld is haha.” Aldus projectbaas Carlijn.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Out of the Box ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M