fbpx

Online afdelingsuitje

Een online afdelingsuitje met collega’s. Perfect om elkaar op een andere manier te leren kennen!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Online afdelingsuitje

Dé leukste virtuele afdelingsuitjes

Coronaproof op afstand via teams of zoom, maar toch net zo leuk als een fysiek uitje. Met onze online afdelingsuitjes krijg je gegarandeerd een leuk bedrijfsuitje. Beleef samen met collega’s een gezellige avond tijdens een van onze ludieke en gezellige activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een online foute bingo show? In deze geweldige show staat hilariteit door middel van unieke rondes centraal. Niet helemaal “your cup o’ tea?” Ga dan voor een online escape game, zoals The Firm. In deze zenuwslopende game neem je het op tegen een databedrijf dat gegevens van jullie bedrijf gestolen heeft. Al met al hebben we bij Uitjesbazen voor ieder wat wils. Dus kijk gerust even rond!

Locatie
Categorie

Online bedrijfsuitje organiseren?

Heb je moeite met het kiezen van het perfecte online afdelingsuitje? Maak je geen zorgen, we helpen je graag. Je mag ons altijd bellen of mailen. Een van onze salesbazen staat voor je klaar. Als je het gewenste uitje gevonden hebt, kunnen we gratis een offerte voor je opmaken. Als je dan uiteindelijk gekozen hebt om het uitje daadwerkelijk te doen, hebben we nogmaals contact om alle laatste puntjes op de i te zetten. De dag zelf ontmoeten jullie elkaar via een online dienst naar keuze. Zoom, Teams, Google Meet, Skype; het maakt ons niet uit. Als het tijd is om te starten, zal een van onze uitjesbegeleiders aansluiten in de call. En vanaf daar begint jullie legendarische ochtend, middag of avond! Go, go, go!! Kiezen jullie voor een mysterieus online moordspel of toch voor een te gekke Quaran-teambuilding!

Tip: borrelpakket!

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een online afdelingsuitje?

Een volledig coronaproof uitje dat door iedere deelnemer gespeeld kan worden vanuit huis. Via een online stream worden de uitjes gepresenteerd. Denk hierbij aan een online pubquiz, een escape hack game of een te gave Gek op Holland quiz!

Met hoeveel collega's kan ik een digitaal afdelingsuitje spelen?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Verzamel dus zo veel mogelijk deelnemers. Bij ons zit er namelijk geen limit aan hoeveel mensen er mee doen! Mocht je toch bang zijn dat je met teveel bent, dan kunnen we de groep splitten in meerdere kleine groepen!

Welke uitjes kan ik online spelen?

De keuze is reuze. Wij begrijpen dat het daarom moeilijk kiezen is. Een totaaloverzicht vind je onder ‘uitjes‘. Liever een gepersonaliseerd uitje? Dat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. Uitjesbazen helpt je graag verder.

Recensies

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online afdelingsuitje

“Kort geleden hebben wij de online escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online afdelingsuitje

”Wat was het lachen die online bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online afdelingsuitje

Liever een online uitje op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773