New Kids Quiz

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

Aantal keer geboekt

312

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.5 ★★★★★

New Kids K.U.T. Quiz

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een hilarisch online uitje?

Hebben wij gewoon! Wat dacht je van een online pubquiz of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje en gegarandeerd hilarisch. 

Bots, op z’n neus jonge! Zo gaat dat tijdens deze nogal rare quiz. Een quiz die geschikt voor 10 tot 100 personen, waarbij het er nogal grofgebekt aan toe kan gaan. We gaan met z’n allen naar Maaskantje! Naar die verekte snackbar jonge! Of gewoon bij iemand thuis in z’n huurhuis, elke plek die jullie willen! Wees dus voorbereid als je deze quiz boekt! Op de Turbooooo!!

 • Presentator in New Kids style
 • Quiz met veel New Kids aankleding
 • Schülten Brau!
 • Eigenlijk is het gewoon een grote K.U.T. Quiz
 • Maar wel verekte skon jonge!
3
Meer informatie over dit uitje

Hoe zit de NEW KIDS TURBO K.U.T. QUIZ in elkaar

In een stad naar keuze worden jullie als groep opgevangen in een gezellig café, op kantoor of bij iemand thuis. “Hedde ook bier voor deze prijs verekte koekwaus?” Ja natuurlijk trappen we af met een grote pot bier, verekte kut.

Wanneer die pot bier in je nek zit komt de Brabantse presentator in aussie het podium op. De kans is groot dat hij een blik Schülten Brau bij heeft. Maar dat moet ie godverdomme helemaal zelf weten.

De pennen en het papier worden uitgedeeld. Tijd om je bakkes te houden en te luisteren. Of terwijl, we gaan starten en je krijgt in 2 uur tijd maar liefst 7 rondes voor je kiezen stelletje mongols. Oh ja, belangrijk dingetje. De captain van ieder team wordt in bijbehorend outfit gehesen. Cavello, aussie, pruik, snor, bril. We zijn New Kids of we zijn het godverdomme niet!

Zijn jullie er klaar voor? Alles draait natuurlijk om bier, wijven, muziek en brabant. Da snapte zelf ook wel. In een gigantisch interactieve quiz die geheel in new kids stijl wordt gepresenteerd, zullen jullie de ene na de andere vraag op jullie afgevuurd krijgen. Natuurlijk wel verdeeld in 7 mooie rondes. We starten met een Brabantse ronde. Wa witte gullie daar eig van? Vervolgens komen er new kids fragmenten, new kids uitspraken en ‘vette hap’ vragen. Daarna gaan we jullie muziekkennis op de proef stellen. Wa witte gullie van eurodance en happy hardcore!? Dan zijn we er nog niet: mannen weetjes en lekkere wijven staan ook op het programma. Tussendoor zijn er doe-opdrachten die het team moet uitvoeren, deze zijn hilarisch, meer laten we er niet over los. HIER MET DIE BAL JONGUH!

Turboooo!!! New Kids Finale

We sluiten af met de TURBO ronde. Kneiter harde muziek, gigantische snelle vragen. Komt je dat bekend voor? Dat kan niet. Deze ronde is nog nooit vertoond in de wereld en wijkt ook nogal af van een normale quiz. Op de Turbo jonguh! Een vette knoepert van een prijs zit er natuurlijk bij inbegrepen voor het beste team. Wij zien jullie graag verschijnen bij de grote ‘new kids turbo’ K.U.T. quiz. Je moet wel tegen een stootje kunnen. We zijn nondeju niet op ons mondje gevallen. Durfde gij het aan!?

Lunch – Diner – Borrel

Eten en/of drinken kunnen we ook regelen. Laat dat even weten. Een kipknots of XXL Frikandel kan natuurlijk ook.

“Misschien wel de grootste kut quiz die we in ons repertoire hebben” Aldus Joris, Eindbaas.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M