The Negotiation Game

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Aantal keer geboekt

265

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Negotiate – The City Game

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Hebben we gewoon. Geen probleem. Wij bieden nu als online teambuildingactiviteit: de hilarische en gezellige Quaranteambuilding! Een 100% coronaproof uitje

Kun jij onderhandelen? Heb jij mensenkennis? Of ben jij iemand die moeiteloos checkpoints ontdekt? Dan is dit het ultieme bedrijfuitje voor jou! In de Negotiation Game draait alles om handel. In dit unieke stadsspel gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. In een chaotisch en ingenieus spel moeten jullie producten en diensten verzamelen die jullie vervolgens kunt verhandelen.

Let op: dit onderhandelingsspel kan volledig gepersonaliseerd worden naar jullie groep of bedrijf. Zo word de gouden onderhandelingskaart met het gezicht van de directeur natuurlijk nog iets gewilder!

 • Concept volledig bedacht en ontwikkeld door Uitjesbazen
 • Een game vol strategie, communicatie, onderhandelen, opdrachten uitvoeren, kennis, logica EN lef
 • City Game en Serious Game in één
 • Spel vol extreem competitieve elementen
 • Compleet gepersonaliseerd!
3
Meer informatie over dit uitje

Negotiation Game – het uitje

Vooraf hebben we alles al doorgenomen, zodat we precies weten wat voor groep jullie zijn en de activiteit perfect is voorbereid door ons. Op de dag zelf zijn onze begeleiders ruim op tijd aanwezig. Dan is het zover… jullie groep betreedt een donkere zaal en op een groot scherm springt een Hollywood-achtige film aan. In de film staat jullie bedrijf centraal?! Inderdaad, we personaliseren het uitje door het spel te introduceren met een film over jullie bedrijf. Zodra de film is afgelopen begint de game der games en wordt het tijd je teamgenoten te zoeken! In groepen van 8 tot 12 personen begint, voor je er erg in hebt, het eerste gezamenlijke spel al. Winnen is belangrijk, het levert namelijk voordelen op die je direct een voorsprong geeft op de andere teams. Het team dat na 2 – 3 – 4 uur het best onderhandeld heeft is de terechte winnaar!

Onderhandelen

Om een zo’n goed mogelijke onderhandelingspositie te creëren moeten er opdrachten uitgevoerd worden op allerlei plekken in de stad (of in meerdere steden). Vanaf de eerste opdracht is het mogelijk te gaan onderhandelen. Maar wat is slim? Meer opdrachten of sterk onderhandelen? De Negotiation Game bevat diverse spellen, van maffe opdrachten tot ingenieuze games waarbij logica van belang is. Om als team te winnen is het belangrijk een goede strategie te bepalen. Weet jullie team de stad het meest te verkennen, het best te onderhandelen en het hoofd koel te houden in de complete chaos die ontstaat? Dan wint jullie team de Negotiation Game!


“Het onderhandelen in dit spel is een echte uitdaging! Door de verschillende competitieve elementen zullen teams er alles aan doen om te winnen. Ik blijf me nog regelmatig verbazen hoe creatief mensen zijn om zo goed mogelijk uit een onderhandeling te komen.” aldus projectbaas Jasper.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitende diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelenheden en cateraars samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel voor jullie kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we er voor zorgen dat jullie Negotiation Game uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 20 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 20 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M