Moordspel op jouw locatie

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

389

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Moordspel op jouw Locatie

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Wil je toch een moordspel spelen? Geen probleem. Wij bieden nu als online teambuilding uitje: het Online Moordspel. Een meeslepend en volledig coronaproof uitje

Binnen jullie bedrijf is een ‘collega’ vermoord. Je weet precies wie. Je weet alleen niet waarom, door wie en niet eens hoe en waar. Twee commissarissen zullen ter plekke samen met 2 tot 6 onderzoekers jullie komen helpen. Moordspel Exclusive is niet het moordspel zoals je dat misschien kent. Het is groots, mysterieus en kan alleen op grote locaties gespeeld worden.

 

 • Begeleiding door acteurs (commissaris en onderzoekers)
 • Introfilm (opgenomen bij bedrijf)
 • Humoristische introductie van verdachten
 • Speciale moordmap op maat gemaakt voor jouw groep
 • Volledig moordspel op maat voor jullie groep gemaakt
 • Echte crimescene op jullie eigen locatie
 • Een combinatie van spanning, hilariteit en samenwerken
3
Meer informatie over dit uitje

Het moordspel op eigen locatie

Vooraf zijn we dus al bij jullie langs geweest. Om alles goed door te nemen en ook om te filmen voor de introfilm. Op de dag zelf zijn we ruim op tijd om de crime scene te installeren. De introfilm wordt afgespeeld en het wordt duidelijk dat er iets ernstigs is gebeurd. Er is een moord gepleegd. Dit wordt jullie dan ook nog een keer verteld door de commissaris en zijn onderzoekers. Kijk ze een keer aan en jullie zullen zien dat ze dit zelf nooit op zullen lossen; het lijken eerder twee foute agenten met een halve donut in de mond. Dus jullie hulp komt zeer zeker van pas! Met jouw team zul je er dus zo snel mogelijk voor moeten zorgen dat jullie de informatie weten te verzamelen om dit mysterie op te lossen.

Moordenaar – moordlocatie – moordwapen

In teams gaan jullie op jullie eigen locatie (of door ons geregeld) op pad. Opdrachten moeten worden uitgevoerd om aanwijzingen te ontvangen. Aanwijzingen die jullie helpen naar het oplossen van de moord. De teams moeten hiervoor kriskras van locatie naar locatie, verdachten ondervragen, teams opsplitsen, weer bij elkaar komen, denkspellen oplossen, bluffen, samenwerken, algemene kennisvragen beantwoorden. Alles draait om jullie recherchevaardigheden. Maar wat heeft muziek te maken met deze vaardigheden? Je zult het ontdekken tijdens het Moordspel Exclusive! En nog veel meer…!

Moordspel Exclusive is niet alleen spannend, maar brengt ook veel actie en hilariteit met zich mee. De commissarissen zijn niet de slimste en kunnen alle hulp gebruiken.. Wie lost de moord als snelste op en wint ‘Moordspel Exclusive’?

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Moordspel Exclusive’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 30 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 30 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M