Mobiele escape rooms op locatie

Een escape room als bedrijfsuitje of teamuitje? Boek een van onze escape rooms op locatie! Onze Uitjesbazen komen bij jou op locatie en bouwen jouw locatie volledig om tot een ware escape room.

Escape Room op Locatie

Uitgelicht uitje categorie ‘Escape Room 2.0’

Op zoek naar een mobiele escape room? Bekijk onze maffia escape room, tijdens deze escape room op locatie worden jullie real life gegijzeld door een acteur. Niet vastgebonden natuurlijk, al is dit op aanvraag wel mogelijk ;). Hij sluit jullie op in een escape room op jullie eigen locatie en laat jullie pas gaan als jullie 1 miljoen euro losgeld hebben weten te vinden. De escape room op locatie bevat meerdere teambuilding elementen waardoor het zeer geschikt is als bedrijfsuitje. Lees meer…

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Home Games
Home Games

Home Games: Alles voor een tientje! Na deze coranacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met deze Home Games!

Lees meer
Escape the City
Escape the City

Een Escape Room, maar dan buiten in een stad, kan dat? Jazeker! Bij Escape the City speel je in teams van 6 tot 8 personen tegen elkaar. Misschien wel de tofste City Game in ons repertoire :).

Lees meer
Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
Escape Diner
Escape Diner

Een Escape Room gecombineerd met een diner. Klinkt goed en lekker als je het ons vraagt. Dus dat hebben wij samengevoegd tot een nieuwe game. Kluizen, kisten, raadsels, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel!

Lees meer
Moordspel op jouw Locatie
Moordspel op jouw Locatie

Moordspel speciaal ontwikkeld voor grote groepen. Niet spanning, maar humor en actie staat centraal. Speel geinige games, ga de conversatie aan met de oenige rechercheurs en los die moord op!

Lees meer
Moordspel Flikken
Moordspel Flikken

Heb jij een stad al ooit verkend als rechercheur?

Speel in teams tegen elkaar in een stad naar keuze.

Lees meer
High Tech Communication Box
High Tech Communication Box

Ieder team van 2 tot 6 personen ontvangt een High Tech Communication Box. Eenmaal open begint deze te roken, te piepen en te kraken. Krijgen jullie de timer op tijd gestopt?

Lees meer
VR Escape Room
VR Escape Room

Een Escape Room en VR? Nou, dat leggen we je uit. De spelers zonder VR bril hebben namelijk de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key hierbij. Dit levert hilarische taferelen op!

Lees meer
Beach Escape
Beach Escape

Hou je van zon, zee en strand? Hou je van escape games en teambuilding? Vind dan onze schatkist! 🙂

Lees meer
Escape the City – Augmented Reality
Escape the City – Augmented Reality

AR City Game incl. professionele begeleiding. Ga voor een nieuw en uniek uitje en speel een spel vol spanning, teambuilding en Augmented Reality! Jullie gaan een stad naar keuze bezichtigen, maar niets is wat het lijkt..

Lees meer
CSI Escape Room
CSI Escape Room

Laat je onderdompelen in een CSI scene. Wij hijsen je in passende kleding en stellen je bloot aan een fictief lijk, inclusief onderzoekstent, moordwapens, getuigenverklaringen en nog veel meer. Niet eng, wel gaaf!

Lees meer

Een persoonlijk advies over onze escape rooms op locatie?

Wil je graag een persoonlijk advies over onze escape games en escape rooms? Laat je dan adviseren door onze Officebazen! Zij kennen onze escape rooms goed en kunnen je goed adviseren welke escape room het beste past bij jouw groep, uitje of event. Vraag een persoonlijk advies aan via de chat of laat een bericht achter hieronder.

Mobiele escape room op locatie

Meer informatie

Onze escape rooms op locatie zijn met creativiteit, perfectie en enthousiasme uitgewerkt in samenwerking met de organisatoren van het NK Escape Rooms. Onze high-tech communication box is daardoor zelfs onderdeel geweest van het NK Escape Rooms 2019. Meer weten over het NK Escape Rooms? Ga naar www.nk-escaperooms.nl

Voorafgaand aan je bedrijfsuitje of teamuitje hebben we alles al doorgenomen. Zo weten we precies welke ruimtes we om moeten bouwen tot escape rooms. Onze Uitjesbazen zijn vervolgens ruim op tijd aanwezig om alles op tijd klaar te zetten. Zo kan jullie groep volgens de planning de ruimte betreden en de escape rooms spelen. Naderhand hebben we nog even contact om het uitje te evalueren.

  • Escape rooms ontwikkeld door de organisatoren van het NK Escape Rooms
  • Een echte strijd is mogelijk doordat iedereen dezelfde escape room induikt
  • Laat je adviseren over de juiste escape room voor jullie groep door onze Officebazen
  • Het eerste uitjesbureau met een escape room op locatie