Just One Minute

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Aantal keer geboekt

432

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Just One Minute – Spelshow

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Hebben we! Wat wil je doen? Misschien een online bingo spelen of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

Welkom bij de hilarische spelshow Just One minute. Deze activiteit is gebaseerd op het spannende tv-programma Minute to Win it. In teams worden de meest uiteenlopende uitdagingen aangegaan. Dit is een strijd tegen de andere teams, maar uiteraard ook tegen de klok! De meest uiteenlopende games komen voorbij en worden aan jullie voorgelegd. Wat kunnen jullie allemaal binnen 1 minuut? Waarschijnlijk veel meer dan jullie denken! Lukt het jou om deze tekst binnen 1 minuut grondig door te lezen? ????

 • Bijna overal mogelijk, zowel binnen als buiten.
 • In teams van 4 tot 8 personen. Mogelijk tot 250 personen als spelshow.
 • Steengoed in elkaar, inclusief filmpjes, alle materialen en de leukste opdrachten
 • Zet in op je tegenstanders! Lukt het ze, of lukt het ze niet…?
 • Iedereen komt aan bod. Maar wees strategisch!
3
Meer informatie over dit uitje

Je hebt one minute to win it

Voor wij een te gekke activiteit voor jullie neer gaan zetten hebben we alles samen al doorgenomen. Zo weten wij zeker dat we perfect voorbereid arriveren. Zodra de activiteit begint zal onze presentator jullie welkom heten en Just One Minute goed aan jullie uitleggen, zodat iedereen klaar is voor de strijd. Want strijden, dat gaan jullie! Voor ieder spel krijgen jullie een hint van de spelleider. Op basis hiervan kunnen jullie ‘tactisch’ beslissen welke persoon of personen uit jullie team de opdracht zullen gaan uitvoeren. De spellen zijn zeer afwisselend en variëren van makkelijk tot moeilijk. Hierdoor wordt iedereen betrokken bij deze leuke en spannende spelshow! De uitdagingen worden steeds aan jullie voorgelegd op een groot scherm.

Just 1 minute – the final

Ben jij goed met ballonnen? Of is je teamgenoot goed met WC papier? Voor ieder wat wils tijdens jouw minute to win it: maak je onsterfelijk en help jouw team naar de bovenste plaats in het klassement! Uiteraard staat er een trofee voor de winnaars te wachten. Ben je er klaar voor? Kom erachter dat jullie verrassende kwaliteiten bezitten en ga de strijd aan met Just One Minute! De winnaar zal naar huis gaan met de enige echte ‘Just One Minute’ trofee. Is het je gelukt om deze tekst binnen 1 minuut te lezen?! ????


“Gelukkig heb ik een paar uur om dit te presenteren! Serieus mijn favoriete uitje, ik lach nog meer dan de deelnemers denk ik.” aldus presentator Marijn.


Lunch – Diner – Borrel dat wat langer duurt dan een paar minuten

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Just One Minute’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M