Magic Dinnershow

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

134

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Magic Dinnershow

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Nothing is what it seems. Vooral niet tijdens de magic dinnershow. De verbaasde gezichten die onze ras-entertainer voortdurend tevoorschijn tovert bij de gasten is goud waard. De magic dinnershow is een combinatie van heerlijk dineren met 3 uur lang top-entertainment wat je niet snel zal vergeten.

 • Portier act als welkom van de gasten (hilarisch, gegarandeerd!)
 • Close-up magic (magie aan tafel, waarbij de gasten er zeer kort op zitten, verbluffend)
 • Stand-up act (interactieve podium act waarbij ook humor hoog in het vaandel staat)
 • Magic Dinnershow met veel humor
3
Meer informatie over dit uitje

De magische entree

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad. Daardoor is alles tot in de puntjes geregeld en zal het deze avond aan niets ontbreken. Dan komen jullie binnen. Je denkt rustig je jas op te gaan hangen en aan tafel te gaan zitten. Maarrr daar gaat het natuurlijk al fout. Je moet natuurlijk gefouilleerd worden door de beveiliging. Geen probleem natuurlijk. Totdat de gasten om je heen je een beetje raar aankijken. Waarom neem je een konijn mee als je gaat dineren? En waarom heb je zo’n groot mes in je jaszak zitten? Onze beveiliger neemt iedere gast op een komische wijze in de maling! En als de kust veilig is mogen jullie de zaal betreden.

Table magic & stand up comedy

Wanneer jullie allemaal plaats hebben genomen en de obers bij jullie zijn langs gekomen kunnen jullie lekker gaan dineren. Onze magiër zal bij alle tafels langs komen om close up magic te vertonen. Jullie zitten met jullie neus boven op de magie, maar zullen jullie het begrijpen? Je zou de eerste zijn…;-). Tijdens jullie heerlijke diner zullen jullie dus continue versteld staan van de magie.
Daarna is het tijd voor de stand-up act van +/- 30 minuten. Onze magiër zal het podium betreden en met onnavolgbare trucs complete zaal versteld doen staan. Trucs die je van de ene verbazing in de andere laten vallen zullen de revue passeren. Onze professional zal laten zien dat hij tot de top van Nederland behoort en combineert zijn trucs met veel enthousiasme en natuurlijk de benodigde humor! Een van de weinige artiesten in het vak die comedy, mentalisme en magic weet te koppelen tot een spetterende, complete act. Genieten!


“Laat het maar aan mij over om iedereen te verbluffen” aldus onze magiër.


Lunch – Diner – Borrel

De magic dinner show kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met onze pizza catering. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vanaf 30 personen

Grote groepen ontvangen korting

3.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 30 personen

Grote groepen ontvangen korting

3.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

EK Escape Spel: SV De Mafklappers
EK Escape Spel: SV De Mafklappers

De game voor dit EK! S.V. De Mafklappers is een hilarisch en ludiek escape spel voor 2 – 4 personen. Word lid van S.V. De Mafklappers en laat het EK volledig uit de hand lopen. In 7 speelrondes gaan jullie wedstrijden manipuleren, saboteren, omkopen. Jullie hebben er alles voor over om Oranje kampioen te maken.

Lees meer
Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

  M

  Alle Uitjes van Uitjesbazen