Slider

Magic Dinnershow

Nothing is what it seems. Vooral niet tijdens de magic dinnershow. De verbaasde gezichten die onze ras-entertainer voortdurend tevoorschijn tovert bij de gasten is goud waard. De magic dinnershow is een combinatie van heerlijk dineren met 3 uur lang top-entertainment wat je niet snel zal vergeten.

  • Portier act als welkom van de gasten (hilarisch, gegarandeerd!)
  • Close-up magic (magie aan tafel, waarbij de gasten er zeer kort op zitten, verbluffend)
  • Stand-up act (interactieve podium act waarbij ook humor hoog in het vaandel staat)

Magic Dinnershow met veel humor.

Meer informatie over dit uitje

De magische entree

Vooraf hebben we verschillende keren contact gehad. Daardoor is alles tot in de puntjes geregeld en zal het deze avond aan niets ontbreken. Dan komen jullie binnen. Je denkt rustig je jas op te gaan hangen en aan tafel te gaan zitten. Maarrr daar gaat het natuurlijk al fout. Je moet natuurlijk gefouilleerd worden door de beveiliging. Geen probleem natuurlijk. Totdat de gasten om je heen je een beetje raar aankijken. Waarom neem je een konijn mee als je gaat dineren? En waarom heb je zo’n groot mes in je jaszak zitten? Onze beveiliger neemt iedere gast op een komische wijze in de maling! En als de kust veilig is mogen jullie de zaal betreden.

Table magic & stand up comedy

Wanneer jullie allemaal plaats hebben genomen en de obers bij jullie zijn langs gekomen kunnen jullie lekker gaan dineren. Onze magiër zal bij alle tafels langs komen om close up magic te vertonen. Jullie zitten met jullie neus boven op de magie, maar zullen jullie het begrijpen? Je zou de eerste zijn…;-). Tijdens jullie heerlijke diner zullen jullie dus continue versteld staan van de magie.
Daarna is het tijd voor de stand-up act van +/- 30 minuten. Onze magiër zal het podium betreden en met onnavolgbare trucs complete zaal versteld doen staan. Trucs die je van de ene verbazing in de andere laten vallen zullen de revue passeren. Onze professional zal laten zien dat hij tot de top van Nederland behoort en combineert zijn trucs met veel enthousiasme en natuurlijk de benodigde humor! Een van de weinige artiesten in het vak die comedy, mentalisme en magic weet te koppelen tot een spetterende, complete act. Genieten!


“Laat het maar aan mij over om iedereen te verbluffen” aldus onze magiër.


Lunch – Diner – Borrel

De magic dinner show kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met onze pizza catering. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Laat jezelf eens lekker gaan!

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes

€ 29,50 P.P.

Niet goed, geld terug

Vanaf 30 personen

}

3,5 uur

Overal in Belgie Overal in Nederland

0413-302773

Grote groepen ontvangen korting

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room Maffia Gijzeling
Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes
Virtual Reality op Locatie

Escape-Room-{Stad}-Strand-Beach-Bedrijfsuitje in {Stad}-Stranduitjes