Lipdub maken

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Aantal keer geboekt

236

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Lipdub maken

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

This is your lucky day! Wij hebben veel online teamuitjes! Wat wil je doen? Wat dacht je van een online pubquiz spelen? Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

Ooit gehoord van een lipdub maken? Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Zo’n videoclip duurt meestal ongeveer vier minuten en er werken tussen de 10 en soms wel 600 mensen aan mee. Hiervan zijn honderden leuke voorbeelden te vinden op YouTube, die van jullie zal nog leuker worden dan al deze voorbeelden! Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit! Awesome!

 • Professionele, ervaren en enthousiaste cameraman EN regisseur
 • Professioneel audio- en videomateriaal
 • Inclusief verkleedspullen
 • Meer dan genoeg ideeën en hulp voor een creatieve en humorvolle lipdub
 • Lipdub op DVD + online + op maat gemaakt hoesje
 • Meer dan genoeg tijd. We gaan pas naar huis als iedereen tevreden is.
 • Vraag onze voorbeeldvideo’s zeker op!
3
Meer informatie over dit uitje

Lipdub – Locatie en lied

Uitjesbazen was het eerste bedrijf in Nederland dat lipdubs op een professionele manier ging aanbieden. Wij hebben hiervoor een speciaal draaiboek ontwikkeld, zodat we nu meer dan genoeg ervaring hebben om voor een zeer schappelijk tarief een professionele lipdub te maken! Hier zijn wij natuurlijk trotst op!

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad, zodat wij in ieder geval heel goed voorbereid zijn. De locatie hebben we doorgenomen en ook het lied staat vast. Zo kunnen onze regisseur en cameraman zich al goed voorbereiden. Als ze dan bij jullie komen stromen ze al over van de leuke ideeën. Maar eerst zal alles goed uitgelegd worden aan jullie.

Lipdub de opnames

Als voor iedereen duidelijk is wat een lipdub is, gaan we aan de slag. Samen gaan we de route bepalen en worden ook de groepjes ingedeeld. Tijd om te oefenen. Met de ideeën van ons, maar ook zeker jullie eigen ideeën gaan we de lipdub uitdenken en oefenen. Als iedereen daar tevreden over is en er al flink geoefend is pakken we de camera erbij. En dan gaan we draaien. Net zo vaak, totdat iedereen, maar vooral jullie tevreden zijn over het eindresultaat. En dan hebben jullie zeer waarschijnlijk een hele leuke dag gehad. Wij gaan de lipdub afmonteren, zodat jullie deze heel snel kunnen gaan bekijken. De lipdub zullen jullie na afloop zo snel mogelijk digitaal en op een CD ontvangen.

Iedere groep is anders

Elke groep is anders. Een vrijgezellenfeest is geen bedrijfsuitje en vice versa. Wij houden daar uiteraard altijd rekening mee. Wij namen al veel lipdubs op met:

 • Lipdub maken als bedrijfsuitje (kan ook worden gebruikt als promotiefilm)
 • Lipdub maken voor vrijgezellenfeesten (we zetten de ‘vrijgezel’ centraal natuurlijk!)
 • Lipdub maken voor families en vriendengroepen (dit kan overal worden opgenomen)
 • Lipdub maken met scholen

Let op: onze lipdubs zijn vaak snel volgeboekt, omdat we werken met een vast team dat maar 1 lipdub per dag kan maken. Hierdoor zijn jullie verzekerd van een kwalitatief hoogstaande lipdub. Jullie 100% tevreden. Wij 100% tevreden!


“Ik heb altijd 2 doelen. 1. Een heel leuk uitje verzorgen. 2. Een te gek eindresultaat opleveren. En dat kan ik dus☺” aldus camerabaas Rient.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie lipdub uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M