Quiz Show Deluxe 2.0

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

Aantal keer geboekt

597

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.6 ★★★★★

QUIZ SHOW DELUXE 2.0!

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Een leuke quiz voor het hele bedrijf? Geen probleem. Wij bieden nu als online teambuilding uitje: de Online Pubquiz. Een volledig coronaproof uitje

Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na heel veel brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Met 2 presentatoren, 8 verschillende rondes, aankleding, een jury, een dj, een mega geluidsset, een paar grappen en 2 microfoons komen wij feestend bij jullie aan. Tijd voor interactie en een missie! Iedere seconde zal geboeid zijn. Deze quiz zal geen seconde vervelen. De lachspieren zullen meer dan één keer worden getest. Iedere ronde is anders en alleen parate kennis zal zeker niet leiden tot de overwinning.

 • 8 totaal verschillende rondes
 • Foto’s en video’s van jullie zelf verwerkt in de quiz (wij komen vooraf langs)
 • Zeer originele vragen
 • Heel veel interactie tijdens de quiz
 • Grote trofee voor winnende team
 • 2,5 uur entertainment!
 • De quiz eindigt met een polonaise waaraan iedere deelnemer deelneemt. Klinkt fout en misschien een beetje raar en niet passend bij jullie groep? Bel ons even. Dan leggen wij uit dat dit uitje een slagingspercentage van 100% heeft!
3
Meer informatie over dit uitje

Eén groot feest tijdens de Quiz Show Deluxe

Vooraf komen wij al bij jullie langs om de quiz door te nemen. En ook om te filmen. Zo maken wij een introtrailer over jullie zelf en ook later in de quiz komen deze video’s nog terug. Op de dag zelf worden de teams ingedeeld door de 2 presentatoren. Strak in pak begeleiden zij jullie door de activiteit. Dan gaan de lampen uit en starten we met de introtrailer, waarna de quiz los kan barsten. Uiteindelijk zal één team het meeste weten, de overige deelnemers het beste kennen en het meeste inzicht hebben. Dat team gaat naar huis met een grote trofee. En dat is natuurlijk gaaf. Maar nog belangrijker: je wil geen laatste worden. Want dan draag jij de komende tijd de rode lantaarn. Letterlijk! ????

Quiz Show Deluxe 2.0 – de rondes


De quiz zal bestaan uit 8 verschillende en uiteenlopende rondes, deze leggen wij graag vast aan jullie voor!

Ronde 1: Algemene kennis
De algemene kennis ronde om even lekker warm te draaien.
Ronde 2: Ronde op maat
Vragen over jouw bedrijf, familie, vrienden of team. Vooraf stellen we deze ronde samen. Wie weet het meest over zijn collega’s?
Ronde 3: Waar of niet waar?
Deelnemers komen naar voren. Zij hebben een verhaal. Een ‘goed verhaal’. Een raar verhaal ook. Eén verhaal is maar waar. Jullie mogen vervolgens inzetten op wie er wel betrouwbaar is.
Ronde 4: Doet ie ’t of doet ie ’t niet
Vooraf hebben we enkele van jullie gefilmd en kregen zij een opdracht voorgelegd. En dat krijgen jullie te zien. Maar dan wordt de film gestopt en is de vraag: doet ie ’t of doet ie ’t niet. Inzetten maar!
Ronde 5: Minute to win it
Weer komen er enkele van jullie naar voren, kijkend naar het grote scherm. Hierop wordt de uitdaging getoond. Vervolgens zetten jullie in of het gaat lukken of niet. En dan aanmoedigen maar…of niet.
Ronde 6: Fotoronde
Een combinatie van foto’s van jullie zelf en met wat ‘algemene foto’s’. Wie weet wat er op het scherm wordt getoond?
Ronde 7: De audioronde
Niet alleen muziek. Maar ook herkenbare audiofragmenten die bijna iedereen kent. Maar wat was het nou ook al weer precies.
Ronde 8: Bonusronde
Deze vinden wij zelf het leukst. En jullie zelf meestal ook. Maar wij vinden het toch leuk om deze nog even geheim te houden!

Optioneel: Tijdens de laatste ronde komt een professionele zanger het podium op. De zanger zingt live, terwijl er vragen over het lied worden gesteld en hij heeft nog meer voor jullie in petto.. Informeer naar de mogelijkheden bij interesse!
De zanger blijft na de quiz nog een uur optreden!


“Over deze quiz wordt na afloop ook nog veel gelachen en lang nagepraat, als het even kan presenteer ik dit zelf! Gelukkig bevat de quiz al genoeg humor. En gelukkig gaan we altijd met z’n 2en. Dan hoef ik niet uit m’n eigen grappentrommel te graaien” aldus eindbaas Dirk


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat dit een quiz wordt om nooit meer te vergeten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 30 personen

Grote groepen ontvangen korting

3 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 30 personen

Grote groepen ontvangen korting

3 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M