King Voetbal

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

253

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

King Voetbal

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Natuurlijk hebben wij dat ook! Waar heb je zin in? Misschien een online pubquiz of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een volledig coronaproof uitje

Wil jij de strijd aan gaan op het gebied van voetbalkennis? Zijn jullie echte voetbalkenners? Weet jij wie de bondscoach van Nederland was in 1978? Weet jij wie er onderdeel waren van de zogenaamde ‘kabel’? Of wie won het vaakste de Gouden Schoen? Deze voetbalquiz is ideaal om te spelen als vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsuitje. Test je voetbalkennis en wie weet wordt jij wel de Koning Voetbal uit jullie groep!

 • Gezellige quizbaas met voetbalverstand
 • Zeer afwisselende en originele vragen en altijd up to date
 • King Voetbal trofee voor de winnaars
 • Voetbal quiz vol foto’s, video’s en audio rondes
 • De meeste interactieve voetbalquiz met veel humor
3
Meer informatie over dit uitje

Wie wordt er de koning van de voetbalquiz?

Op jullie eigen gekozen locatie zullen jullie ontvangen worden door onze eigen voetbalkenner en tevens presentator die deze voetbal quiz zal presenteren. Hij heeft zelf genoeg voetbalkennis dus discussiëren mag, maar is waarschijnlijk zinloos;-). Er wordt gespeeld in verschillende rondes. Multiple choice, fotorondes, videorondes, audiorondes en nog veel meer komen voorbij. En ook gewoon petje op, petje af. Een ronde die gewoon niet mag ontbreken.

King voetbal – de finale

Aan het eind van alle rondes is duidelijk wie het grootste voetbalbrein heeft. Een finale zal vervolgens helemaal duidelijk maken wie de allergrootste Koning van het Voetbal zal zijn en er met de King Voetbal trofee ervandoor zal gaan. Wie weet de vragen het beste te beantwoorden en mag zich Koning Voetbal noemen?!


“Wie durft de strijd met mij aan te gaan?” vraagt voetbalkenner en uitjesbaas Igor.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie King Voetbal uitje uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 12 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 12 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M