Kantien – Utrecht

Evenementenlocatie Utrecht

4 ★★★★★ / Bekijk de website van Kantien

Wil jij graag een bedrijfsuitje organiseren waarbij een activiteit gecombineerd wordt met een diner of buffet in Utrecht? Dat kan bij Kantien, een evenementenlocatie van Uitjesbazen in Utrecht. Het is mogelijk om een ultieme teambuildinggame te combineren met een diner. Bijvoorbeeld onze activiteit Out of the Box gecombineerd met een 3 gangen diner. 

Interieur: Eenvoud, gastvrij, kwaliteit
Groepen: Klein en groot
Parkeren: Gratis parkeren

Activiteiten bij Kantien

Moorddiner
Moorddiner

Hou je van interactie en acteren?
En hou je van een 3-gangen diner?

Dan is het moorddiner uitermate geschikt!

Lees meer
Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
QUIZ SHOW DELUXE 2.0
QUIZ SHOW DELUXE 2.0

Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na heel veel brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Tijd voor interactie en een missie!

Lees meer
High Tech Communication Box
High Tech Communication Box

Ieder team van 2 tot 6 personen ontvangt een High Tech Communication Box. Eenmaal open begint deze te roken, te piepen en te kraken. Krijgen jullie de timer op tijd gestopt?

Lees meer
VR Escape Room
VR Escape Room

Een Escape Room en VR? Nou, dat leggen we je uit. De spelers zonder VR bril hebben namelijk de oplossing. Maar zij zien de bom niet! Communiceren is de key hierbij. Dit levert hilarische taferelen op!

Lees meer

Meer over Kantien

Kantien is een evenementenlocatie in Utrecht gelegen in het Park Welgelegen. Het is een zeer geschikte locatie voor verschillende activiteiten voor kleine en grote groepen. Deze activiteiten kunnen georganiseerd worden in combinatie met een diner, buffet of lunch. Deze aspecten maken Kantien een ideale locatie voor een bedrijfsuitje in Utrecht. Een voorbeeld van een activiteit die te combineren is met een diner, lunch of buffet is onze High Tech Communication Box

3
Meer informatie over deze evenementlocatie

Evenementenlocatie Utrecht

Kantien is gevestigd in Utrecht in het Park Welgelegen. Evenementenlocatie Kantien in Utrecht is zo’n 10 minutren rijden vanaf de A2, hierdoor is het goed te bereiken en een ideale evenementenlocatie in Utrecht. Kantien in Utrecht is ook gelegen dichtbij het Centraal station van Utrecht waardoor het met het openbaar vervoer ook erg goed te bereiken is. 

Samenwerking Uitjesbazen

Uitjesbazen werkt samen met Kantien, een evenementenlocatie in Utrecht. De evenementenlocatie is zeer geschikt voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Utrecht. De activiteiten van Uitjesbazen kunnen bij de evenementenlocatie gecombineerd worden met een diner, lunch of buffet van Kantien. 

Locatie Kantien

Ook samenwerken met Uitjesbazen?

Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer weten over onze uitjes? Bekijk al onze uitjes.

Andere samenwerkingen van Uitjesbazen

Restaurant Mooii – Rotterdam
Restaurant Mooii – Rotterdam

Restaurant Mooii - RotterdamEvenementenlocatie RotterdamRestaurant Mooii in Rotterdam is een evenementenlocatie van Uitjesbazen. Het is een zeer geschikte locatie om jouw bedrijfsuitje te combineren met een diner! Het uitje en het diner wordt compleet verzorgd naar...

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M