Kant en klare groepsspellen van Uitjesbazen

Maak van een saaie, niet zo speciale, avond met collega’s of vrienden een onvergetelijke en super gezellige avond met de kant en klare groepsspellen van Uitjesbazen. Speel succesvolle quizzen, ontsnap uit uitdagende escape room spellen en nog veel meer.

Escape your House

Nieuw Escape Room Bordspel!

Een unieke escape game voor tijdens de corona-crisis, ontwikkeld door de organisatoren van het NK Escape Rooms. Zijn jullie er klaar voor? Lichten uit, gordijnen dicht en steek de kaarsen maar aan, want het is tijd voor ‘De Terugkeer van de Dominee’! Doe de deur op slot en leg jullie sleutel in de kluis. It’s time to play a game! De dominee keert terug en aan jullie de eenmalige kans de sleutel terug te krijgen. Doorzoek de verschillende kerkers en ontrafel het verleden van de dominee, weten jullie de mysteries te ontrafelen en jullie huis te escapen? Lees meer…

De Terugkeer van de Dominee
De Terugkeer van de Dominee

Een onvergetelijke escape room beleving voor thuis. Van de makers van het NK Escape Rooms. Deur op slot. Sleutel in de Kluis. Lichten Uit. Let’s play a game.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

De ultieme city game voor sightseeing, spanning en gezelligheid. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze gloednieuwe city app-game.

Lees meer
Pubquiz
Pubquiz

Hebben jullie een brede kennis en zijn jullie fan van pubquizzen? Ga dan voor ons kant en klare pubquiz pakket!

Lees meer
Big Music Quiz
Big Music Quiz

Je favoriete hits, ludieke opdrachten en alles in het teken van muziek, de ingrediënten van een succesvolle Big Music Quiz!

Lees meer
Moorddiner Script
Moorddiner Script

Beleef het leukste en spannendste diner in tijden. Stap in je rol en ontdek, onder het genot van een heerlijk diner, wie de moordenaar is.

Lees meer
Escape the Firm
Escape the Firm

Een pakketje met raadselachtige inhoud én een mysterieuze stem die jullie toespreekt. Wat betekent het? Wat moeten jullie ermee? Hoe dan ook, dit mysterie moet worden opgelost.

Lees meer
Crazy 88
Crazy 88

Alleen voor echte mafkezen. Welke opdrachten durf jij uit te voeren?

Lees meer
The Package
The Package

Het escape room spel van 2019 én afkomstig uit één van de rondes van het NK Escape Rooms 2019. De psychopaat is op de vlucht en het is aan jullie om hem zo snel mogelijk te lokaliseren.

Lees meer
The Hangover
The Hangover

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd als je er de volgende dag last van hebt. Ben je het er mee eens? Dan is The Hangover app-game hét ideale vrijgezellenfeest.

Lees meer
Voetbalquiz
Voetbalquiz

Speel samen met andere voetbal fans de ultieme voetbal quiz, wie weer er het meest van voetbal en kan zich voortaan ‘King Voetbal’ noemen?

Lees meer
Sex and the City
Sex and the City

Een vrijgezellenfeest is pas echt geslaagd las je Sex and the City gespeeld hebt! Vol hillarische opdrachten voor een vrouwlijk vrijgezellenfeest!

Lees meer

Kant en Klare Groepsspellen

Meer informatie

De afgelopen 20 jaar organiseerde wij de meest te gekke en onvergetelijke bedrijfsuitjes, familiedagen, teamuitjes en vrijgezellenfeesten. We bouwde meer en meer ervaring op en verbeterde ons concepten tot in de puntjes. Om onze concepten ook beschikbaar te maken voor groepen met een lager budget hebben zijn we de Doe Het Zelf Teambuilding Games van Uitjesbazen begonnen, hierbij kun je onze succesvolle concepten afnemen om een, saaie en niet zo speciale, avond om te toveren tot een super gezellige en onvergetelijke avond.

  • Volledig uitgewerkte concepten/pakketten
  • Zonder begeleiding of met begeleiding op afstand
  • Succesvolle activiteiten van een Uitjesbureau met 20 jaar ervaring
  • Ideaal voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiedagen of teamuitjes met een laag budget