Jongens tegen de meisjes

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Aantal keer geboekt

632

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Mannen tegen de Vrouwen Spelshow

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Natuurlijk hebben wij dat ook! Wat wil je doen? Misschien een online pubquiz spelen of een ander online teamuitje. Eén ding is zeker: een online uitje is een 100% coronaproof uitje

Het is tijd voor de strijd der strijden. De mannen tegen de vrouwen. Voor ééns en altijd gaan we duidelijk maken wie deze strijd gaat winnen. Onder leiding van jullie eigen Yolanthe of Tijl komen alle onderwerpen naar voren. Kunnen de vrouwen zich beter inleven in de stoere gedachtes van de mannen of weten de mannen precies hoe de vrouwen denken? Alles wordt duidelijk tijdens deze spelshow en aan alle discussies wordt na afloop een eind gemaakt natuurlijk! Of niet……

 • Mogelijk in heel Nederland en België
 • Onder leiding van een ras-presentator of presentatrice
 • Meer mannen dan vrouwen of andersom? Geen probleem
 • Veel aankleding/materiaal, zoals wie ben ik banners, letterpakken, etc!
 • Afwisselende en interactieve spelshow waarbij iedereen betrokken wordt
3
Meer informatie over dit uitje

De Jongens Tegen De Meisjes – het uitje

Op de dag zijn wij ruim op tijd aanwezig om jullie eigen gekozen ruimte om te bouwen tot spelshow setting. Wanneer jullie arriveren worden jullie welkom geheten door de presentator of presentatrice van de avond. De teams worden gevormd en we leggen uit wat er allemaal is geoorloofd tijdens deze strijd..;-) Dan kan de strijd losbarsten en komen alle bekende rondes voorbij, zoals je ze gewend bent van de beeldbuis. De grote mannen en vrouwen dilemma’s worden voorgelegd aan het andere geslacht. Wie kan zich het beste inleven? Wie zeuren er vaker? De mannen of de vrouwen? Maar we gaan ook zien welk team het beste samenwerkt in de letterpakken. Kortom alle facetten komen naar voren!

De strijd der sexen – De finale

Als de strijd bijna volledig is gestreden is het tijd voor de finale. Iedereen zet zich nog één keer volledig in om haar of zijn geslacht te laten winnen. En dan worden de vrouwen natuurlijk in het zonnetje gezet met de trofee. Euh… of de mannen natuurlijk. Mannen doen na afloop weer gewoon de afwas en vrouwen hebben minder vaak hoofdpijn. Mooi meegenomen!


“Ik ben een man, maar gedraag me soms als een vrouw. Dus ik ben blij dat ik het alleen maar hoef te presenteren, voor mij is het allemaal anders wat te verwarrend☺” aldus presentator Wout.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Mannen tegen de Vrouwen’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M