80′ 90′ Quiz

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

Aantal keer geboekt

321

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.2 ★★★★★

80’s/90’s Quiz

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Ben jij opgegroeid in de jaren ’80 en ’90 en ben je nog steeds fan van U2 en Michael Jackson? Dan is de 80’s/90’s Quiz een ideaal uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s! Tijdens de quiz gaan we ‘Back to the 80’s/90’s’ en halen we alle herinneringen uit die tijd weer naar boven. Van nieuwe ontwikkelingen als walkmans en diskette recorders tot de opkomst van games als Pacman en Super Mario. Maar vergeet ook klassiekertjes als de ‘Tamagotchi’s’ en Flippo’s niet! Kortom alles op het gebied van media, muziek, mode en nieuws uit de eighties en nineties komt gegarandeerd aan bod. Met de 80’s/90’s Quiz ben je verzekerd van een avond vol humor, jeugdsentiment en nostalgie van vroeger!

  • Gegarandeerd jeugdsentiment en nostalgie van vroeger
  • Een quiz speciaal gemaakt voor de echte 80’s/90’s kenners
  • Verschillende rondes
  • Grote quiz met meerdere rondes
  • Back to the 80’s/90’s

Quiz jaren ’80 en ’90 – het uitje

Vooraf hebben we al verschillende keren contact gehad zodat alles perfect voorbereid is door ons en volledig aansluit bij jullie groep. Op de dag zelf is onze 80’s/90’s quizmaster ruim op tijd aanwezig. Terwijl de eerste ’80 en ’90 klassiekertjes gedraaid worden ontvangt hij jullie groep en deelt hij jullie op in teams. Vervolgens begint de quiz. Na alle rondes gespeeld te hebben worden de punten bij elkaar opgeteld en is het tijd om de winnaar bekend te maken.

Jaren ’80 en ’90 Quizvragen

De 80’s 90’s Quiz bestaat uit meerdere rondes met verschillende thema’s. Zo komen in de ronde geschiedenis verschillende belangrijke gebeurtenissen naar voren. ‘In welk jaar is de Berlijnse muur gevallen?’, ‘Wie werden er door Willem Holleeder ontvoerd?’ en ‘Waar speelde Nederland de finale van het EK 1888?’, makkelijke en moeilijke vragen die alleen een echte 80’s en 90’s kenner kan beantwoorden. Het toevoegen van eigen vragen, over bijvoorbeeld jullie familie, vrienden of bedrijf, is bij ons uiteraard ook mogelijk.  

Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen we voor jullie regelen. Wil je de 80’s en 90’s Quiz combineren met een diner of lunch of de quiz houden tijdens een borrel? Geen probleem we denken graag met je mee. Wij werken met veel horecagelegenheden en cateraars samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring in quizzen, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie 80’s en 90’s Quiz een quiz wordt om nooit te vergeten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

“I love the 80’s and 90’s! Het is daarom altijd leuk quizmaster te zijn van deze 80’s en 90’s Quiz, zowel om de klassieke nummertjes te horen als de herinneringen weer op te halen uit die tijd.” aldus eindbaas Joris.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1.5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M

Alle Uitjes van Uitjesbazen