Jambon – Uden

Evenementenlocatie Uden

4.6 ★★★★★ / Bekijk de website van Jambon

Een bedrijfsuitje of teamuitje organiseren op een sfeervolle locatie en inclusief diner of buffet? Dat kan! Bij Jambon in Uden zijn verschillende activiteiten mogelijk en te combineren met een diner of buffet!

Interieur: Sfeervol
Groepen: Klein en groot
Parkeren: Gratis parkeren

Activiteiten bij Jambon

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Moorddiner
Moorddiner

Hou je van interactie en acteren?
En hou je van een 3-gangen diner?

Dan is het moorddiner uitermate geschikt!

Lees meer
Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
Virtual Reality Diner
Virtual Reality Diner

Ben je op zoek naar één van de meest unieke uitjes? Dan zit je hier helemaal goed. Wij lopen voorop op het gebied van Virtual Reality en dat gaan jullie merken ook! Van achtbaan naar wintersport, naar ultieme teambuilding.

Lees meer
Escape Diner
Escape Diner

Een Escape Room gecombineerd met een diner. Klinkt goed en lekker als je het ons vraagt. Dus dat hebben wij samengevoegd tot een nieuwe game. Kluizen, kisten, raadsels, codes, alles komt voorbij tijdens dit spel aan tafel!

Lees meer
QUIZ SHOW DELUXE 2.0
QUIZ SHOW DELUXE 2.0

Na ontelbare quizzen te hebben gepresenteerd en na heel veel brainstormsessies presenteren wij: Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Tijd voor interactie en een missie!

Lees meer
High Tech Communication Box
High Tech Communication Box

Ieder team van 2 tot 6 personen ontvangt een High Tech Communication Box. Eenmaal open begint deze te roken, te piepen en te kraken. Krijgen jullie de timer op tijd gestopt?

Lees meer
VR Teambuilding
VR Teambuilding

Probeer in teams van 4 of 5 personen de virtuele bommen te ontmantelen. Communicatie staat centraal!

Lees meer

Meer over Jambon

Wil jij graag je bedrijfsuitje in Uden combineren met een diner of buffet? Dat is allemaal mogelijk bij Jambon in Uden. Dit is de perfecte locatie in Uden voor onze Teambuildingactiviteiten. Op deze sfeervolle locatie is vanalles mogelijk, van Escape Room tot aan Quizzen, allemaal te combineren met diner of buffet. Ervaar bijvoorbeeld een Virtual Reality Escape Room tussen de gangen door met onze VR Escape Room uitje.

  • Uitje combineren met diner of buffet
  • Sfeervolle locatie gelegen in het centrum
  • Restaurant en Hotel (slaapmogelijkheden)
  • Zowel geschikt voor kleine als grote groepen
3
Meer informatie over deze evenementlocatie

Eventlocatie Uden

Jambon is gelegen in hartje Uden op het lieve vrouwenplein. Het restaurant/hotel ligt ongeveer 5 minuten rijden van de A50 af wat het een perfecte evenementenlocatie maakt. Veel verschillende activiteiten zijn hier mogelijk en allemaal te combineren met een diner of buffet. 

Samenwerking Uitjesbazen

Jambon heeft in Uden een mooie locatie voor bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten. Deze uitjes en activiteiten zijn te combineren met een diner of buffet. Dit is de reden dat Uitjesbazen samenwerkt met Jambon, de krachten van Uitjesbazen en Jambon worden op deze manier gebundeld.

Locatie Jambon

Ook samenwerken met Uitjesbazen?

Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer weten over onze uitjes? Bekijk al onze uitjes.

Andere samenwerkingen van Uitjesbazen

De Reiger – Veghel
De Reiger – Veghel

Een bedrijfsuitje combineren met een diner of buffet en daarnaast ook nog een onvergetelijke ervaring hebben? Dat is mogelijk bij De Reiger in Veghel. Combineer je bedrijfsuitje, teambuildingactivteit of teamuitje met een diner of buffet in Veghel.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M