It Foarûnder – Sneek

Evenementenlocatie Sneek

4 ★★★★★ / Bekijk de website van It Foarûnder

It Foarûnder is een evenementenlocatie in Sneek waar wij mee samen werken. Een bedrijfsuitje of groepsactiviteit inclusief diner organiseren? Dit is mogelijk bij It Foarûnder in Sneek. De evenementenlocatie is gelegen aan het Sneekermeer waar je vanaf de 3 terrassen uitzicht op hebt!

Interieur: Gezellige sfeer
Groepen: Klein en groot
Parkeren: Gratis parkeren

Groepsactiviteiten bij It Foarûnder

Out of the Box
Out of the Box

De meest ingenieuze game van de 21ste eeuw. In team van 4 tot 6 personen ga je figuurlijk out of the box denken om letterlijk out of the box te komen.

Are you smart enough…?

Lees meer
High Tech Communication Box
High Tech Communication Box

Ieder team van 2 tot 6 personen ontvangt een High Tech Communication Box. Eenmaal open begint deze te roken, te piepen en te kraken. Krijgen jullie de timer op tijd gestopt?

Lees meer
Crazy 88 Roadrace
Crazy 88 Roadrace

De Crazy88 Roadrace, de enige roadrace die niet draait om snelheid maar om creativiteit, lef en humor!
Zijn jullie knotsgek en hebben jullie een auto? Boek dan de Crazy 88 Roadrace!

Lees meer

Meer over It Foarûnder

It Foarûnder is een evenementenlocatie en restaurant gelegen aan het Sneekermeer. Bij It Foarûnder zijn 3 terrassen die uitzicht hebben op het Sneekermeer. Dit zorgt ervoor dat It Foarûnder een geschikte evenementenlocatie is voor groepsactiviteiten of een bedrijfsuitje in Sneek. 

  • 3 terrassen met uitzicht op het Sneekermeer
  • Vlakbij de A7
  • Activiteiten kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden
  • Geschikt voor kleine en grote groepen
3
Meer informatie over deze evenementlocatie

Evenementenlocatie Sneek

It Foarûnder is gevestigd buiten het centrum van Sneek aan het Sneekermeer. Het is erg goed bereikbaar doordat het vlakbij de A7 ligt. Met 3 terrassen met uitzicht op het Sneekermeer zit je bij It Foarûnder aan het goede adres voor een gezellige ongedwongen sfeer.

Samenwerking Uitjesbazen

It Foarûnder is een unieke evenementenlocatie gevestigd in Sneek. Met 3 grote terrassen met uitzicht op het Sneekermeer en het restaurant is het een zeer geschikte locatie voor onze groepsactiviteiten in Sneek. Door de samenwerking van It Foarûnder en Uitjesbazen kan er bij It Foarûnder een diner gecombineerd worden met een van onze groepsactiviteiten. 

Locatie It Foarûnder

Ook samenwerken met Uitjesbazen?

Heb jij een evenementlocatie/horecagelegenheid en wil jij je ook onderscheiden door het aanbieden van onze teambuilding activiteiten? Laten we eens koffie drinken en de mogelijkheden bespreken. Meer weten over onze uitjes? Bekijk al onze uitjes.

Andere samenwerkingen van Uitjesbazen

Gasthoeve Adrichem – Beverwijk
Gasthoeve Adrichem – Beverwijk

Een unieke gezellige evenementenlocatie voor een bedrijfsuitje of groepsactiviteit. Een bedrijfsuitje of groepsactiviteit combineren met een diner? Dat is mogelijk bij Gasthoeve Adrichem!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M