Introductiedagen MBO Aeres 

 

Dinsdag 8 september tot vrijdag 11 september stonden de introductiedagen van Aeres MBO Barneveld op de planning. Wij hadden het geluk hier een onderdeel van uit te mogen maken. Vier dagen lang. Vier verschillende opleidingen. Vier activiteiten per dag. Dat hebben we gevierd!

Samenstelling van diverse teambuilding activiteiten

Voor de introductiedagen stonden per dag vier verschillende teambuilding activiteiten op het programma. De Highland Games, Maffia Gijzeling, Foute Bingoshow én Quaranteambuilding. ‘’Harstikke leuke games, voor iedereen zat er iets tussen’’, aldus Stella Faure. De leerlingen gingen sportief aan de slag tijdens de Highland Games, werden overvallen door de Italiaanse Maffia én kregen een training van de lachspieren tijdens de Foute Bingoshow en Quaranteambuilding. Een mooie mix van activiteiten waardoor de leerlingen elkaar tijdens de introductie beter kunnen leren kennen. Zo bevestigd Stella: ‘’Je kon zien dat de studenten aan het begin van de dag nog wat terughoudend waren, maar aan het einde van de dag duidelijk meer naar elkaar toegegroeid zijn’’.

Inclusief heerlijke lunch en pizza’s

Tussen de fanatieke games door konden de leerlingen genieten van een heerlijke lunch, geheel verzorgd door ons. Naast Uitjesbazen dus ook Broodjes Bazen! Iedere ochtend werd hard gewerkt om ervoor te zorgen dat er voldoende broodjes richting Barneveld mee konden. En wat is de perfecte manier om zo’n actieve dag af te sluiten? Juist. Met overheerlijke pizza’s van M&L Italian Pizzeria.

Tot in de puntjes perfect georganiseerd

Wij kijken terug op vier mooie energieke dagen, die ook in goed overleg met de veiligheidsregio, zijn georganiseerd. Wij hebben genoten van het enthousiasme en de fanatieke deelname van alle leerlingen van AERES- Dierverzorging, Vee-GGI, Diermanagement en Hippisch. Tot slot geeft Stella aan:
‘’Het was perfect georganiseerd, tot in de puntjes. Dank voor de organisatie en de leuke en enthousiaste begeleiding op onze locatie’’.

MBO Aeres

Stella

500 personen

MBO Aeres

Barneveld

Meer over al onze uitjes?

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 – 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

    Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

    Ik ontvang graag:

    M

    Alle Uitjes van Uitjesbazen