Gek op Holland

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Aantal keer geboekt

219

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.3 ★★★★★

Gek op Holland

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

En toch Gek op Holland spelen? Geen probleem. Wij bieden nu als online teamuitje: de supergezelllige Gek op Holland Online Quiz. Een hilarisch en volledig coronaproof uitje

 Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee een stukje ……. ♪ Ik hou van Holland, jij houdt van Holland, iedereen houdt van Holland! Maar.. Weet jij ook het meeste van ons kikkerlandje af? De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz zal duidelijk maken wie de grote kenner is. De quiz zal worden gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol en zal de teams over ons land aan de tand voelen. En dat met rondes die zijn gebaseerd op het programma Ik hou van Holland. En daarbij kan muziek van Nederlandse bodem natuurlijk niet ontbreken. Gek op Holland staat namelijk voor sfeer, gezelligheid, gekkigheid en vooruit.. ook een klein beetje kennis;)

 • Gelikte designvolle presentatie op groot scherm
 • Presentator in strak pak; ook gelikt natuurlijk☺
 • Mega interactief! Muziek, film, geen ja, geen nee of euh……
 • Hollandse aankleding (Ik hou van Holland rad, vlaggetjes en kransjes in Nederlandse kleuren)
 • Eventueel op maat met vragen over jullie zelf
 • Niet goed, guldens terug
3
Meer informatie over dit uitje

Hou van Holland – het uitje

Voordat Gek op Holland dan daadwerkelijk los kan barsten worden jullie welkom geheten. Ook worden de teams ingedeeld. De teams worden natuurlijk aangekleed in de Hollandse kleuren. Boem! De strijd barst los. De bom komt later pas. Wie heeft de meeste topografische kennis en kan dus heel goed kaaswerpen? Wie weet waar het addertje onder het gras zit tijdens de spellingsronde? Wie zorgt er voor dat de bom in het bezit is van één van de andere teams tijdens het verjaardagsspel? Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele rondes die voorbij zullen komen.

Gek op Holland – de finale

Iedere ronde wordt voorafgegaan door de ronde Raad een Lied of niet. De meest ‘herkenbare’ liedjes zullen voorbij komen. Zo ook voor de finale. De finale waarin nog alles mogelijk is. Want dan komt het Gek op Holland Rad namelijk tevoorschijn. In deze ronde kun je nog veel goed maken wanneer je de perfecte draai aan het rad geeft.


 “Dit zou ik nog wel gratis willen presenteren! Ook leuk dat ze de kaasjes na het werpen altijd op het bord laten zitten, kan ik ze mooi oppeuzelen☺” aldus Uitjesbaas Lindsay.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Gek op Holland’ uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

2 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M