Hunting an Internet Killer

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Aantal keer geboekt

172

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Hunting an Internet Killer

Hunting an Internet Killer is niet meer bij ons te boeken. Toch ben je bij ons wel aan het juiste adres voor een onvergetelijk uitje. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

‘Hunting an Internet Killer’ is geïnspireerd op één van de nieuwste hitseries van Netflix: ‘Don’t F**k With Cats’. De Amerikaanse documentaire-serie over de klopjacht op de Canadese moordenaar Luka Magnotta. Eén van de meest waanzinnige documentaires ooit gemaakt. En wij hebben The Game. Stap in de rol van internet-detectives en ga op jacht naar de man die wordt gezocht door het gehele internet.

  • Beleef een bloedstollende klopjacht
  • De eerste game ooit gemaakt, geïnspireerd op ‘Don’t F**k With Cats’
  • Ervaar de kracht van het internet: wat kunnen we bereiken als iedereen samenwerkt?

Bij ‘Hunting an Internet Killer’ stappen jullie in de rol van internet-detectives. Net als in de serie gaan jullie als ‘gewone mensen’ op zoek naar een internet-moordenaar, die steeds gevaarlijker lijkt te worden voor de samenleving. Is het zoeken naar een speld in een hooiberg of zijn er al aanwijzingen waar jullie mee aan de slag kunnen? Welke sporen laat de internet-moordenaar achter in zijn video’s? Zijn jullie scherp? Delen jullie de juiste informatie met elkaar om samen verder te komen?

Zijn jullie geniale onderzoekers? Leggen jullie de juiste connecties tussen alle informatie? Lukt het jullie om de de man te vinden die wordt gezocht door het gehele internet? Dan is dit uitje perfect voor jullie!

€ 29,50 P.P.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1,5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

€ 29,50 P.P.

Vanaf 10 personen

Grote groepen ontvangen korting

1,5 uur

0413- 30 27 73

}

Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M