Hunters – Augmented Reality

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Aantal keer geboekt

265

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Hunters (Augmented Reality)

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Toch een escape room? Geen probleem. Hebben we. Wij bieden nu als online teambuildinguitje: de online escape room ‘Escape the Firm’. Een volledig coronaproof uitje

Hunters – Augmented reality – is een uniek en origineel bedrijfsuitje en teamuitje.. Zijn jullie klaar om op jacht te gaan?

Op jacht als echte city hunters

Jullie gaan als city hunters op zoek naar een anonieme hacker die de macht heeft gegrepen in de stad. De hacker heeft op 8 plekken in de stad een spoor achtergelaten. Speel deze spannende escape game in de stad, met augmented reality. De escape games zijn verwerkt in toffe digitale augmented reality objecten. Een onvergetelijke teambuilding activiteit.
 • Mogelijk in een stad naar keuze in heel Nederland en België
 • Ontdek de highlights van de stad op een originele manier
 • Maak kennis met Augmented Reality – Een toffe digitale beleving!
 • Speel met een onbeperkt aantal spelers en in teams tegen elkaar
 • Enthousiaste begeleiding en vakkundige ondersteuning voor de techniek
3
Meer informatie over dit uitje

Speel Hunters – City hunters in een stad naar keuze

Hunters – Augmented reality – speel je in een stad naar keuze. Jullie bezoeken verschillende checkpoints in de stad. Dit zijn de highlights dus je ziet ook direct de mooiste plekken. 

De stad is gehackt door een anonieme hacker die nu de macht heeft over de stad. De hacker heeft de systemen van de stad gehackt, en zo toegang gekregen tot alle gegevens van de inwoners. De data van de stad en van de mensen is nu in handen van deze crimineel. Een groot gevaar voor de stad. Jullie moeten de hack ongedaan maken en de hacker opsporen. Lukt het jullie om de stad te redden?


Augmented Reality Escape Game

Bij ieder checkpoint spelen jullie een escape game waarna jullie een stapje dichterbij de hacker komen. Via de Augmented reality App plaatsen jullie een 3D object op de grond. Voorbeelden van objecten zijn een kluis, graffiti muur, telefooncel en robot. Spectaculair en levensecht! Het is dan net alsof deze objecten echt in de stad staan! Je kunt er omheen lopen én zelfs de objecten bedienen.

Jullie moeten ieder object koppelen aan een stukje informatie in jullie dossier. Bij ieder checkpoint dat jullie onschadelijk maken ontvangen jullie een stukje code. Samen vormen deze een eindcode die jullie kunnen invoeren om de hacker te vinden.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

EK Escape Spel: SV De Mafklappers
EK Escape Spel: SV De Mafklappers

De game voor dit EK! S.V. De Mafklappers is een hilarisch en ludiek escape spel voor 2 – 4 personen. Word lid van S.V. De Mafklappers en laat het EK volledig uit de hand lopen. In 7 speelrondes gaan jullie wedstrijden manipuleren, saboteren, omkopen. Jullie hebben er alles voor over om Oranje kampioen te maken.

Lees meer
Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M