Hunted – Augmented Reality

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Aantal keer geboekt

265

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.4 ★★★★★

Hunted (Augmented Reality)

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Hunted – Augmented reality – is een uniek en origineel bedrijfsuitje en teamuitje. Bij dit Hunted teamuitje zijn jullie de hunters. Zijn jullie klaar om op jacht te gaan?

Op jacht als echte city hunters

Jullie gaan als city hunters op zoek naar een anonieme hacker die de macht heeft gegrepen in de stad. De hacker heeft op 8 plekken in de stad een spoor achtergelaten. Speel deze spannende escape game in de stad, met augmented reality. De escape games zijn verwerkt in toffe digitale augmented reality objecten. Een onvergetelijke teambuilding activiteit.
  • Mogelijk in een stad naar keuze in heel Nederland en België
  • Ontdek de highlights van de stad op een originele manier
  • Maak kennis met Augmented Reality – Een toffe digitale beleving!
  • Speel met een onbeperkt aantal spelers en in teams tegen elkaar
  • Enthousiaste begeleiding en vakkundige ondersteuning voor de techniek
3
Meer informatie over dit uitje

Speel Hunted – City hunters in een stad naar keuze

Hunted – Augmented reality – speel je in een stad naar keuze. Jullie bezoeken verschillende checkpoints in de stad. Dit zijn de highlights dus je ziet ook direct de mooiste plekken. 

De stad is gehackt door een anonieme hacker die nu de macht heeft over de stad. De hacker heeft de systemen van de stad gehackt, en zo toegang gekregen tot alle gegevens van de inwoners. De data van de stad en van de mensen is nu in handen van deze crimineel. Een groot gevaar voor de stad. Jullie moeten de hack ongedaan maken en de hacker opsporen. Lukt het jullie om de stad te redden?

Augmented Reality Escape Game

Bij ieder checkpoint spelen jullie een escape game waarna jullie een stapje dichterbij de hacker komen. Via de Augmented reality App plaatsen jullie een 3D object op de grond. Voorbeelden van objecten zijn een kluis, graffiti muur, telefooncel en robot. Spectaculair en levensecht! Het is dan net alsof deze objecten echt in de stad staan! Je kunt er omheen lopen én zelfs de objecten bedienen.

Jullie moeten ieder object koppelen aan een stukje informatie in jullie dossier. Bij ieder checkpoint dat jullie onschadelijk maken ontvangen jullie een stukje code. Samen vormen deze een eindcode die jullie kunnen invoeren om de hacker te vinden.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer
Wie is de Rat
Wie is de Rat

Ultieme game als je houdt van sightseeing, gezelligheid en spanning. Ontdek de mol in een stad naar keuze met onze compleet vernieuwde city game en daag teams van 4 tot 8 spelers uit!

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

Ik ontvang graag:

M