Highland Games

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Aantal keer geboekt

589

Incl. professionele

Begeleiding

Gem. klantbeoordeling

4.1 ★★★★★

Highland Games

Deze activiteit in coronatijd? De activiteit wordt afgestemd op de huidige richtlijnen rondom het coronavirus. Wij organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen of meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Op zoek naar een online uitje?

Hebben we! Wat wil je doen? Misschien een online bingo spelen of een ander online teamuitje. We garanderen je: een online uitje is een 100% coronaproof uitje.

Welkom bij het gezelligste sportieve uitje van Nederland…euh Schotland. Onder leiding van onze begeleiding en Mr. John gaan jullie de strijd met elkaar aan. Gekleed in typisch Schotse kleding, kilt en muts, gaan jullie de Highland Games spelen. Bij de Schotse Highland Games gaat het niet om pure kracht, maar om teamspirit. Samenwerking, communicatie en strategie zorgen naast kracht en finesse voor een strijd om de fles Scottish whiskey inclusief bijbehorende bokaal. De highland games bevat veel strijdonderdelen, wij hebben de leukste uitgewerkt voor jullie. Als je op een sportieve wijze en met een knipoog de strijd met elkaar wilt aangaan op een veld, dan zit je hier goed!

 • Overal in Nederland en België mogelijk
 • Iedereen is gehuld in schotse kledij
 • Ludieke Schotse Games
 • Inclusief professionele begeleiding
 • Uniek! Schots ingesproken, grappige voice-over inclusief speakers
 • Zo samengesteld dat naast kracht, er talloze andere kwaliteiten van belang zijn.
3
Meer informatie over dit uitje

Highland Games – het uitje

Jullie worden ontvangen op een door jullie gekozen locatie. Bij ontvangst wordt iedereen meteen in Schotse kledij gehesen. De strijd kan vervolgens los gaan barsten, maar niet voordat de teams worden gevormd en de teams zich op ludieke wijze aan elkaar hebben voorgesteld. De doedelzakmuziek zal dan in ieder geval niet achterwege blijven. Dan kan de strijd echt losbarsten. De leukste Highland Games zullen voorbij komen. Bijlwerpen, jutezakwerpen (met hooivork), touwtrekken, vrachtwagenband rollen en nog veel meer.

De Finale van de Highland Games

Alle activiteiten worden natuurlijk uitgevoerd terwijl andere teams jullie aanmoedigen. Ook dat kan punten opleveren..;-). En dan is het uiteraard tijd voor het finale spel. Welk team heeft de meeste voorsprong verzameld in de eerdere games? En welk team heeft enkele handicaps verdiend waardoor de finale iets lastiger wordt? Dit wordt lachen! En voor het winnende team hebben we natuurlijk een trofee. Kortom de ideale sportieve teambuildingsactiviteit!


“Doe mij iedere dag maar een schotse kilt aan” aldus Uitjesbaas Matton.


Lunch – Diner – Borrel

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel met de nodige whiskey kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Zin in een typisch Schotse bloedworst of Schotse gerookte zalm? Ook dat kunnen wij regelen! Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Highland Games’ uiterst geslaagd zullen zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.

Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk
Vanaf 15 personen

Grote groepen ontvangen korting

2.5 uur

0413- 30 27 73

}
Op ieder tijdstip mogelijk

Boek een 2e uitje met 10% korting!

Online Teambuilding Coronaproof
Online Teambuilding Coronaproof

Online teambuilding: Alles voor een tientje! Na deze coronacrisis organiseren wij natuurlijk weer graag jullie Bedrijfsuitje. Maar ook in deze tijd is er behoefte aan gezelligheid en ontspanning, dit is mogelijk met onze online uitje

Lees meer
Escape Room op locatie
Escape Room op locatie

Een competitieve escape room die op iedere locatie op te bouwen is. Een gijzeling is namelijk onverwachts en kan dus bijvoorbeeld gewoon op kantoor. Prijswinnend concept! Teams van 10-20 per kamer. 50 kamers tegelijk mogelijk.

Lees meer

Uitjesbazen

w
Binnen één werkdag reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.30

Leuk dat je interesse hebt!

  Heb je al meer informatie? Fijn! Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen 🙂

  Ik ontvang graag:

   WIl je een borrelpakket bij het uitje?:

   M