Het Gouden Paasei

Het Gouden Paasei is helaas afgelopen

Volgens jaar meedoen met Het Gouden Paasei? Laat je gegevens achter!

Paaseierenzoeken 2.0. Op zoek naar het gouden paasei!

Bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Het is bijna Pasen. Dit jaar zal het anders zijn. Geen paasbrunch met de familie bij elkaar en niet naar de meubelboulevard. Maar één ding kan natuurlijk wel doorgaan. Paaseieren zoeken! In en rondom het huis. En wat als we dat juist dit jaar nog eens veel specialer maken als andere jaren? Voor onze kinderen waarvan we in deze periode ook veel aanpassingsvermogen vragen. Paaseieren zoeken 2.0. Op zoek naar het gouden paasei!

De paashaas heeft een gouden ei verstopt, in jullie huis

Het is zover. Het is Pasen. De kinderen verheugen zich al op het paaseieren zoeken. Als alle paaseieren verstopt zijn, kan het beginnen. “Hee, wat ligt daar nou in de brievenbus?” Jullie zoon of dochter is nieuwsgierig en gaat direct kijken. Daar ligt een bijzondere verrassing. Een speciale krant, met groot nieuws op de voorpagina. 

Op de voorpagina staat een grote foto van jullie zoon of dochter. Bij een artikel met de kop “Paashaas verstopt gouden ei in huis van naam (Bij naam staat de naam van jullie kind(eren) ingevuld). Samen lezen jullie het artikel en dan wordt het duidelijk. De paashaas is langs geweest en heeft eitjes verstopt door het hele huis. En ergens ligt ook een gouden ei. Een mooie oorkonde. Dat klinkt wel heel bijzonder! In de krant staat een speurtocht en met die speurtocht kunnen alle eitjes worden gevonden. 

3
Meer informatie over dit event

Hoe werkt het precies?

  • Jullie ontvangen een gepersonaliseerde krant. Met naam en foto van jullie kind(eren) op de voorpagina.
  • Bij de bestelling van het spel voer je de voornaam of voornamen in van jullie kind(eren). Na de bestelling vragen we dan nog om een foto van jullie kind(eren) én van jullie huis toe te sturen. Doe dit binnen één uur na de bestelling, anders kunnen wij niet garanderen dat het op tijd wordt bezorgd.
  • De krant wordt uiterlijk zaterdag 11 april bij je thuis bezorgd. In een dichte envelop/pakketje. Zorg ervoor dat het nog een verrassing blijft voor jullie kind(eren). 
  • In de krant staan 3 speurtochten. Eén voor peuters en jonge kleuters, één voor kinderen vanaf 6 t/m 9 jaar en één voor kinderen van 10 t/m 12 jaar. Bekijk zelf welke speurtocht qua moeilijkheidsgraad geschikt is voor je kind(eren). 
  • De speurtocht bestaat uit 8 puzzels (plaatjes). Dit zijn 8 knipsels die je samen met de eitjes verstopt. Een mooie taak voor de ouders. Er staat een uitleg bij zodat je precies weet waar je de knipsels en eitjes moet verstoppen. 
  • Is alles verstopt, dan kan het zoeken beginnen. Op iedere plek ligt een eitje en een knipsel. Op het knipsel staat een puzzel en als je de puzzel oplost weet je waar je moet zoeken voor het volgende eitje. En daar ligt dan ook weer de volgende puzzel.
  • Zo worden één voor één alle eitjes gevonden. En op de laatste plek, daar ligt het gouden paasei! Dit is een mooie oorkonde als aandenken!

Vanaf 12,50

Inclusief verzendkosten

Voor kinderen tussen 2 t/m 12 jaar

1 - 2 uur

0413- 30 27 73

Vanaf 2 t/m 12 personen

Grote groepen ontvangen korting

1 - 2 uur

0413- 30 27 73

Uitjesbazen

w
Binnen 24 uur reactie
i
Gratis en vrijblijvende offerte
Advies op maat
Gespecialiseerd in grote groepen
Optioneel: Personaliseren uitje

Direct contact?

Bel ons: 0413 - 30 27 73

Leuk dat je interesse hebt!

M